πρόσφατα χωρισμένοι από τους γάμους τους, Blake Shelton και Gwen Stefani. Σαν να λέμε δηλαδή “Όταν η Κάντρι συνάντησε το Ποπ/Ροκ”. Την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Stefani με μια λιτή ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν πως “η Gwen και ο Blake είναι φίλοι χρόνια και πρόσφατα άρχισαν να βγαίνουν μαζί”.σχέση gwen stefani & blake shelton

Η ερμηνεύτρια και σχεδιάστρια μόδας δε συνόδευσε τον Blake Shelton στα βραβεία CMA (ο μεγαλύτερος θεσμός για τη μουσική Κάντρι) αλλά έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι σε ένα πάρτι μετά τα βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως στην απονομή των βραβείων ήταν παρούσα και η πρώην σύζυγος, του Shelton, τραγουδίστρια της Κάντρι, Miranda Lambert.

σχέση gwen stefani & blake shelton

Η Gwen Stefani και ο Blake Shelton αποχωρούν πιασμένοι χέρι χέρι από πάρτι των CMAs

Λίγο πριν αποκαλυφθεί ο νέος δεσμός της showbiz είχε έρθει η είδηση πως οι δύο μουσικοί και κριτές του αμερικανικού The Voice, είχαν γράψει ένα τραγούδι μαζί. Ο τίτλος του κομματιού δεν έχει γίνει γνωστός αλλά πληροφορίες λένε πως πρόκειται για μια παράκληση σε έναν εραστή να φύγει από μια σχέση αν δεν θέλει να είναι πια σε αυτή (καρφάκι στους πρώην συντρόφους;;;)

Και μάλλον οι πρώην σύζυγοι, Gavin Rossdsdale, με τον οποίο χώρισε επίσημα η Stefani αρχές Αυγούστου του 2015, και Miranda Lambert, που χώρισε επίσημα με τον Shelton 10 μέρες νωρίτερα, να μην πετούν και στα σύννεφα με την είδηση της νέας σχέσης (ο Rossdale εξακολουθεί να φορά τη βέρα του σύμφωνα με το US Weekly), ο Adam Levine, που ήταν κριτής στο The Voice μαζί με τον Shelton και τη Stefani, είναι ενθουσιασμένος με τη σχέση των φίλων του, που αποκαλεί “οικογένεια“.

σχέση gwen stefani & blake shelton

Gwen Stefani, Adam Levine, Pharrel Wiilams και Blake Shelton, οι κριτές του αμερικανικού The Voice

Σε ένα post του στο Instragram με τη φωτογραφία του ίδιου, τη Gwen Stefani και του Blake Shelton ανέφερε “Εύχομαι κάθε τύχη στο ρομάντζο του Blake και της Gwen. Εσείς οι δύο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα δημιουργήσετε την πιο γλυκιά μουσική μαζί, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!”

σχέση gwen stefani & blake shelton

To post του Adam Levine στο Instagram μετά την ανακοίνωση της σχέσης της Stefani με τον Shelton

Να ευχηθούμε κι εμείς με τη σειρά μας, καλοστέριωτοι!