Μπορεί να περιμέναμε τη γέννηση του περιβόητου George Alexander Louis πάνω από εννέα μήνες, όμως η βάφτισή του τελέστηκε με πολύ λιγότερο θόρυβο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Παρουσία όλης της βασιλικής οικογένειας, ο γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton βαφτίσθηκε από τον αρχιεπίσκοπο του Cabterburry, Justin Welby στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού «St. James», στο Λονδίνο, έξω από το οποίο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου από νωρίς.

Εξήντα μόλις καλεσμένοι πολλοί εκ των οποίων απλοί θνητοί και επτά νονοί, όλοι τους στενοί φίλοι του William και της Kate, αλλά και της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.

Λίγες ζουμερές ακόμα λεπτομέρειες που μας έκαναν εντύπωση είναι πως ο George Alexander Louis βαφτίσθηκε στην 172 ετών κολυμπήθρα «Lily Font», όπως συνέβη αντίστοιχα και με τον παππού, αλλλά και τον πατέρα του, ενώ φόρεσε σα βαφτιστικό ρούχο όχι παντελονάκι και πουκάμισο, αλλά μπεζ δαντελένιο χιτώνα, πιστό αντίγραφο του χιτώνα που φορούν όλα τα βασιλικά μωρά από το 1841.

Μετά το μυστήριο, ο πρίγκιπας Κάρολος, δεξιώθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους του για τσάι στο Clarence House, ενώ ανάμεσα στα γλυκίσματα που προσέφερε η οικογένεια ήταν και ο τελευταίος όροφος από την γαμήλια τούρτα του William και της Kate, όπως προστάζει η παράδοση.

Πάλι καλά που δε σέρβιραν και σούπα από το catering του γάμου γιατί θα μετρούσαμε δηλητηριάσεις.