Το 2011 η Pippa Middleton, η μικρότερη αδερφή της Kate Middleton, πριγκίπισσας του Cambridge, είχε τραβήξει τα βλέμματα όλων  στον βασιλικό γάμο. Ο βρετανικός Τύπος αμέσως έκανε λόγο για φλερτ με τον Πρίγκιπα Harry και πλέον οι φήμες… ευσταθούν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού ΟΚ, το οποίο επικαλείται πηγές μέσα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ο 31 χρονος αδερφός του πρίγκιπα William εδώ και τρεις μήνες βγαίνει με την Pippa και μάλιστα με τις… ευλογίες της οικογένειάς του, η οποία από την πλευρά της έχει κουραστεί να τον κυνηγάει από τα παραστρατήματά του!

Η Pippa ήταν ζευγάρι εδώ και χρόνια με τον Ελβετό τραπεζίτη, Nico Jackson, ωστόσο το γεγονός πως δεν προχωρούσε η σχέση τους σε γάμο ήταν η αιτία να χωρίσουν. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η Pippa ήταν εκείνη που έκανε κίνηση προς την πλευρά του Harry, που δεν μπορούσε να πει όχι στην μικρή αδερφή της νύφης του.

Το δημοσίευμα κλείνει πάντως αναφέροντας πως ο μοναδικός άνθρωπος που δεν θέλει να γίνει μόνιμη η σχέση του Harry με την Pippa είναι η Kate Middleton, καθώς θεωρεί ότι αν η αδερφή της μπει στην βασιλική οικογένεια, τότε θα χάσει αρκετή από την λάμψη της!

Την Βασίλισσα Ελισάβετ την ρώτησε κανείς;