Η ξεχωριστή γεύση και το πικάντικο άρωμά τους, αποτελούν την ιδανική πρόταση για τις καλοκαιρινές μας στιγμές και υπόσχονται να γίνουν μία από τις αγαπημένες «Ελληνικές Γεύσεις»! Τα TSAKIRIS, τα πρώτα chips της ελληνικής αγοράς που εμπνεύστηκαν από περιοχές της χώρας μας και δημιούργησαν τη σειρά «Ελληνικές Γεύσεις», παρουσιάζουν τη νέα καλοκαιρινή πρόταση TSAKIRIS Chips  Ξίδι.

Διατηρώντας από το 1954 σταθερή την αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές και τραγανές πατάτες, τα Tsakiris chips, επενδύουν συνεχώς  στην καινοτομία και ενισχύουν την γκάμα προϊόντων τους με γεύσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία στους καταναλωτές.

 

Τα Tsakiris Chips με γεύση Ξίδι είναι ένα μοναδικό προϊόν που ακολουθεί την τάση της αγοράς για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα chips πατάτας και ενδυναμώνει την παρουσία της σειράς Tsakiris chips «Ελληνικές γεύσεις» σε εποχιακές και κλειστές αγορές με υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον. Ακολουθώντας τη γνώριμη συνταγή επιτυχίας που έχει κάνει τα TSAKIRIS chips να ξεχωρίζουν για δεκαετίες,  τα νέα Tsakiris Chips Ξίδι εμπλουτίζουν τη μεγάλη γκάμα απολαυστικών snacks που προσφέρει η εταιρία και ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά.