Ένας αέρας ανανέωσης φύσηξε από το νησί της Μυτιλήνης! Το αγαπημένο ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης, ανανεώνει την εμφάνιση του, παραμένοντας όμως πάντοτε το μαλακό και γλυκόπιοτο ούζο που για δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις καρδιές των Ελλήνων.

Η ανανεωμένη ετικέτα αναδεικνύει με μια «φρέσκια» ματιά την προσωπικότητα του ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης! Η «κοπέλα του ΜΙΝΙ» –το χαρακτηριστικό σύμβολο και σήμα κατατεθέν της μάρκας παίρνει τη θέση της στο κέντρο της ετικέτας ανάμεσα στη λιθογραφία που απεικονίζει την πόλη της Μυτιλήνης και συνδέει το ούζο ΜΙΝΙ με τον τόπο καταγωγής του!

Το ούζο ΜΙΝΙ παράγεται στη Μυτιλήνη με επιλεγμένο γλυκάνισο αποκλειστικά από το Λισβόρι που φημίζεται ότι είναι ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο. Τα αρωματικά φυτά, το κρυστάλλινο νερό του νησιού, η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που το παράγουν κάνουν το ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης εξαιρετικά μαλακό και γλυκόπιοτο.

H παραγωγή του ούζου ΜΙΝΙ Μυτιλήνης είναι πιστοποιημένη με τα αυστηρότερα πρότυπα ελέγχου ποιότητας (ΙSO), καθώς και για τις φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες που χρησιμοποιούνται καθ’όλη τη διάρκειά της.ούζο μίνι

Περισσότερες πληροφορίες για τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το ούζο ΜΙΝΙ Μυτιλήνης μοναδικό, μπορεί να βρει κανείς στο ανανεωμένο website www.ouzomini.gr μαζί με συμβουλές για τον ιδανικό τρόπο σερβιρίσματος, επιλεγμένες γευστικές προτάσεις & συνταγές για ουζομεζέδες, αλλά και ό,τι νέο γύρω από το αγαπημένο μας ούζο!