Ένα κλασσικό αλλά πάντα αγαπημένο πιάτο.
Υλικά
4 αυγά
2 τομάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο
Αλάτι, πιπέρι
Βήματα
· Σ’ ένα μικρό, αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο
· Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις τομάτες στο ελαιόλαδο (3’-4’)
· Μόλις απορροφηθούν τα υγρά από τις τομάτες, ρίχνουμε τα αυγά κι ανακατεύουμε καλά
· Ρίχνουμε και το ρεγκάτο και περιμένουμε να «δέσουν» τα αυγά
· Προσθέτουμε αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο ψωμί