Ένα κλασσικό αλλά πάντα αγαπημένο πιάτο.strapatsada-2

Υλικά

4 αυγά

2 τομάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

½ φλιτζάνι ρεγκάτο τριμμένο

Αλάτι, πιπέρι

Βήματα

·         Σ’ ένα μικρό, αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο

·         Σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις τομάτες στο ελαιόλαδο (3’-4’)

·         Μόλις απορροφηθούν τα υγρά από τις τομάτες, ρίχνουμε τα αυγά κι ανακατεύουμε καλά

·         Ρίχνουμε και το ρεγκάτο και περιμένουμε να «δέσουν» τα αυγά

·         Προσθέτουμε αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο ψωμί