Η νέα συνταγή από τον Σεφ, Κωνσταντίνο Παπασταμάτη και το μοναδικό, ελληνικό γιαούρτι Κρι Κρι, η γλυκιά και καυτερή γεύση των μπιφτεκιών βρίσκει το ιδανικό «ταίρι» στη δροσερή σάλτσα γιαουρτιού με ξύσμα λεμονιού και δυόσμο.

Υλικά για τα μπιφτέκια

Μισό κιλό κιμά
1 μέτριο κρεμμύδι
2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
2 κουταλιές της σούπας γαλέτα, ψωμί ολικής αλέσεως
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο
1 πρέζα καπνιστή πάπρικα
2 πρέζες πιπέρι καγιέν
1 αυγό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Πλάθουμε τα μπιφτέκια και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά στο γκριλ και από τις δύο πλευρές.
Υλικά για τη σάλτσα
250 γρ. γιαούρτι πλήρες Κρι Κρι

Ξύσμα λεμονιού

Αλάτι
Πιπέδι
Ξύδι λευκό
Δυόσμο ψιλοκομμένο

Ελαιόλαδο

biftekia-kri-kri