Το Botrini’s restaurant αποτελεί την απόλυτη πραγματοποίηση ενός ονείρου του Έκτορα Μποτρίνι, ενός ονείρου που ήταν αρκετά σύνθετο, μιας και πάντα πίστευε πως μια από τις γνήσιες χαρές της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού σε κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους.

Η επιβεβαίωση του ονείρου ήρθε με τη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Το Botrini’s restaurant βρίσκεται στο Χαλάνδρι σε μια όμορφη μονοκατοικία η οποία περιβάλλεται από έναν ωραίο, καταπράσινο κήπο.

Ο εσωτερικός του χώρος περιλαμβάνει διαφορετικά επίπεδα δίνοντας στον επισκέπτη είτε την οπτική γωνία της αυλής και του κήπου είτε αυτή της κουζίνας με πρώτο πλάνο την πλήρη διαδικασία παρασκευής της γαστρονομικής πανδαισίας του Έκτορα Μποτρίνι.

Το όλο σύνολο συμπληρώνεται ή καλύτερα περικλείεται, από τον εξωτερική αυλή με τον καταπράσινο κήπο που φαντάζει σαν όαση τις ζεστές νύκτες του καλοκαιριού.

Το κύριο χαρακτηριστικό όλων των χώρων του Botrini’s restaurant είναι η minimal αισθητική, η άνεση και η διακριτική πολυτέλεια!

Το βασικό concept του menu στηρίζεται σε έναν συνδυασμό από πιάτα «υπογραφή» του Έκτορα Μποτρίνι με άλλα απλούστερα, έτσι ώστε το κοινό να «εκπαιδευτεί» αλλά και να ταξιδέψει γαστρονομικά με αρκετά χαμηλές τιμές!

Το menu του Botrini’s restaurant είναι αρκετά ευέλικτο, επιτρέποντας στον καθένα να επιλέξει ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση αλλά και την οικονομική του δυνατότητα, είτε από τα a la carte πιάτα είτε από τις προτάσεις του boe menu (40 € ανά άτομο με ορεκτικό-κυρίως-γλυκό & κρασί!) ή ακόμη και από το μεγαλύτερο degustation menu.Botrinis_Rest_Menu

Το Botrinis restaurant στο Χαλάνδρι κέρδισε για 2η συνεχή χρονιά Χρυσό Σκούφο ενώ το εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, Etrusco ανακηρύχθηκε από την κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος- Alpha Guide το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα (βραβείο καλύτερου εστιατορίου Ελληνικής Κουζίνας) κερδίζοντας δύο Χρυσούς Σκούφους.

Στηριζόμενος σε έναν μοναδικό συνδυασμό της παράδοσης του νησιού του, της γαστρονομική του κουλτούρας αλλά και των διδαγμάτων του Chef πατέρα του (Etrusco) για μια αληθινή κουζίνα με ταυτότητα και ποιότητα, ο Έκτορας Μποτρίνι κατάφερε να εκφράσει το γαστρονομικό του ιδίωμα σε ένα διαφορετικό επίπεδο έντεχνης κουζίνας.

Για το Ettore Botrini Group, οι φετινές βραβεύσεις και διακρίσεις αποτελούν την απαρχή μιας νέας δημιουργικής περιόδου, που θα δώσει σε πολλούς νέους chef το ερέθισμα να «επισκεφτούν» ξανά τον τόπο τους μελετώντας, δημιουργικά, την κουζίνα του.

Botrinis restaurant

– Τρίτη έως Σάββατο 19:30 – 24:00

– Κυριακή 13:00 – 17:00

Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24Β,

152 33 Χαλάνδρι,

Τηλ.: 2106857323-4/Φαξ: 2106857322

mail to: [email protected]

www.botrinis.com

Etrusco restaurant

Κάτω Κορακιάνα,

490 83 Κέρκυρα

Τηλ.: 26610 93342

mail to: [email protected]

www.etrusco.gr