Αμερικάνικη συνταγή η σημερινή και νοστιμότατη. Με λίγα μόνο υλικά θα εντυπωσιάσεις ξανά τη παρέα και θα τα συνοδεύσεις με κέτσαπ και μουστάρδα. Τρώγονται ζεστά και είναι εξαιρετικά ακόμα και για παιδικά πάρτι.

Υλικά

1 1/2 φλιτζάνια καλαμποκάλευρο
1 1/4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 αυγό χτυπημένο
1 1/2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλιά της σούπας  λάδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 πακέτο Hot Dogs
10 ξύλινα σουβλάκια ξυλάκια
2 κούπες λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και στη συνέχεια ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αυγό, το γάλα, το λάδι και το μέλι ανακατεύοντας ξανά.
Αφαιρούμε τα λουκάνικα από τη συσκευασία και τα σκουπίζουμε καλά με απορροφητικό χαρτί τοποθετώντας ένα σουβλάκι σε κάθε λουκάνικο. Ρίχνουμε το μείγμα του μπολ σε ένα ποτήρι νερού και προσθέτουμε ένα ένα τα λουκάνικα. Προσεχτικά αφαιρούμε την έξτρα ποσότητα και το βάζουμε απευθείας σε καυτό τηγάνι με λάδι μέχρι να πάρει ένα ομοιόμορφο χρώμα. Τέλος, τοποθετούμε όλα τα Corn Dogs σε μια πιατέλα αφού πρώτα έχουμε βάλει χαρτί κουζίνας ώστε να μαζέψει το περιττό λάδι.