Ένας εξαιρετικός μεζές για κρασί ή τσίπουρο.

Υλικά

4 χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε χοντρές φέτες

1 σφηνάκι πετιμέζι

1 σφηνάκι ξύδι βαλσαμικό (εγώ χρησιμοποίησα με cranberry)

Εκτέλεση

Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι (με καπάκι)  και ρίχνουμε τα λουκάνικα.

Τα αφήνουμε να ροδίσουν για λίγο 3’-4’. Σκεπάζουμε με το καπάκι, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά κι αφήνουμε τα λουκάνικα για άλλα 8’-10’.

Ανοίγουμε το καπάκι και ρίχνουμε το πετιμέζι και το βαλσαμικό ξύδι. Αφήνουμε άλλα 4’-5’ ακόμα με ανοικτό καπάκι και σβήνουμε τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως.Sausages3