Την Κυριακή όπου όλοι επισκέπτονται την Πλάκα, εσύ θα επισκεφθείς το New Taste για το πιο αγαπημένο brunch της πόλης.  Το εστιατόριο που εισήγαγε και καθιέρωσε στην Αθήνα το Κυριακάτικο brunch επανέρχεται με ανανεωμένες προτάσεις για ακόμα ένα χειμώνα. Εξελίσσοντας την ιδιαίτερη φιλοσοφία του και διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα των πρώτων υλών, το New Taste  εμπλουτίζει το μενού του, με πιάτα που συμπυκνώνουν διαφορετικές μεσογειακές γαστρονομικές επιρροές.

NEW TASTE_Sunday Brunch_Donuts

Σήμα-κατατεθέν και διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του New Taste  αποτελούν όλα όσα παρασκευάζονται στο μοναδικό Bakery του εστιατορίου, από τα νόστιμα ψωμιά, τις ολόφρεσκες πίτες και home-made viennoiseries, μέχρι τα γλυκά, που μπορεί κανείς να επιλέξει από τις ειδικές βιτρίνες και trolleys ανάλογα με τη γευστική του διάθεση. Επιπλέον, στα ήδη αγαπημένα πιάτα του Κυριακάτικου brunch, έχουν προστεθεί ευφάνταστες δημιουργίες οι οποίες εμπλουτίζουν τη μεγάλη ποικιλία  γεύσεων. Light dishes, παραλλαγές σε συνταγές με αυγά, σαλάτες ποικιλία burgers, sandwiches και γλυκά μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν: η τάρτα με κόκκινες πιπεριές, φέτα, ελιές & λούζα Τήνου, η σαλάτα Nicoise με φρέσκο τόνο & αυγό πωσέ, ο καγιανάς με σύγκλινο Μάνης, τα Black Angus Steaks, η ψητή πανσέτα γλασαρισμένη με μέλι καθώς και τα ζεστά donuts με σως ζεστής σοκολάτας.

NEW TASTE_Sunday Brunch_Καγιανάς - Kagiana

Σε επιμέλεια του Τάσου Ιωαννίδη και σε συνεργασία με τον chef του εστιατορίου, το New Taste  αντανακλά ποικίλες γευστικές επιρροές που συνδυάζονται με την εμβληματική design αισθητική των Fernando και Humberto Campana,  επιφυλάσσοντας μια αυθεντική γευστική εμπειρία που γίνεται αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια.