Θερμίδες ανά μερίδα : 180

 

Υλικά:

  • Μία βάση παντεσπάνι (220 γρ.) κομμένη σε 8 κομμάτια
  • 8 κουτ.σούπας. σιρόπι σφενδάμου
  • 300 γρ. φρέσκες φράουλες (καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια)
  • Σαντιγύ για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

  1. Κόψτε το παντεσπάνι σε 8 μέρη.
  2. Προθερμάνετε τo grill της Russell Hobbs και τοποθετήστε τα κομμάτια της τάρτας πάνω στην επιφάνεια του grill. Περάστε τις με ένα πινέλο με το σιρόπι σφενδάμου και ψήστε τις για 3 με 5 λεπτά μέχρι να είναι τελείως φρυγανισμένες και ζεστές.
  3. Βάλτε τα κομμάτια της τάρτας σε πιατάκια και καλύψτε τα με τις φράουλες και με ένα κορνέ δημιουργήστε μια κορυφή από σαντιγί για γαρνίρισμα.