Τα σπιτικά μπισκότα μαζί με βατόμουρα είναι μια απίθανη συνταγή. Μπορεί να αντικαταστήσει εύκολα τα κλασσικά μπισκότα πρωινού ή να το δοκιμάσεις σαν ελαφρύ επιδόρπιο μαζί με παγωτό.

Υλικά
2 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
3 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
½ φλιτζάνι γάλα
¾ φλιτζάνι βατόμουρα, φρέσκα ή κατεψυγμένα
αλεύρι για το ζύμωμα
Λάδι για το τηγάνι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, και τη κανέλα.Προσθέτουμε το βούτυρο και στη συνέχεια το γάλα με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι η ζύμη να θυμίζει crumble. Προσθέτουμε τα βατόμουρα. Σε μια επίπεδη επιφάνεια τοποθετούμε λίγο αλεύρι και ζυμώνουμε ελαφρά κόβουμε τη ζύμη και δημιουργούμε μικρά στρογγυλά σχέδια με ένα κουπ πατ. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.