Τι θα έλεγες για μια βόλτα στο Παρίσι με αυτά τα νόστιμα παλμιέ μπισκοτάκια; Είναι τραγανά, απολαυστικά και θα αναφέρω ότι είναι γεμάτα nutella.

Υλικά

1 πακέτο σφολιάτα
4-5 κουταλιές της σούπας Nutella
⅓ φλιτζανιού Φουντούκια ψιλοκομμένα
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Εκτέλεση

Βγάζουμε το φύλλο σφολιάτας και στη συνέχεια απλώνουμε σε ολόκληρο το φύλλο τη nutella σε ένα λεπτό στρώμα. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φουντούκια. Στη συνέχεια αρχίζουμε να κάνουμε roll τη μία πλευρά και ακολουθούμε κάνοντας το ίδιο και με την άλλη. Καλύπτουμε με ένα πλαστικό περιτύλιγμα και αφήνουμε τα παλμιέ στη κατάψυξη για 30 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς και αρχίζουμε να κόβουμε το ρολό σε μικρά κομμάτια. Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη.