Από σήμερα σε όλα τα Goody’s το burger γίνεται προσωπική σου υπόθεση, με τα υλικά που προτιμάς, στην τιμή που επιλέγεις ακόμα και με τη φωτογραφία σου! Και όλα αυτά μόνο από 1,40€! Απίστευτο; Κι όμως, γίνεται!

ΔΕΣ ΠΩΣ…

Πλέον, μπορείς να διαλέξεις το μέγεθος του burger σου ανάμεσα σε 3 επιλογές: το μεγαλύτερο μικρό My Funky, το My Classic για τους λάτρεις του κλασικού burger ή το My Extreme για ακόμα πιο χορταστική απόλαυση. Προσθέτεις τα συστατικά που προτιμάς, την αγαπημένη σου sauce, και «ποζάρεις» για τη μοναδική φωτογραφία σου, που θα δεις πάνω στην συσκευασία! Η εμπειρία είναι ξεχωριστή και μπορεί να γίνει ακόμα πιο διασκεδαστική, με τα μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια που ετοιμάζει η Goody’s για σένα. Μπες στη σελίδα facebook.com/goodysnet ή στο site goodysnet.com να τα ανακαλύψεις!

To My Burger, My Goody’s είναι διαθέσιμο σε Goody’s σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παράλληλα στα ολοκαίνουργια εστιατόρια της αλυσίδας: στην Κηφισιά, στην Γλυφάδα, στο Παγκράτι, στη Νέα Κηφισιά και σύντομα σε ακόμα περισσότερα μπορείς να ανακαλύψεις τη νέα εποχή Goodys: να διασκεδάζεις στη μεγάλη multi touch οθόνη τελευταίας τεχνολογίας δεκάδες διαδραστικά παιχνίδια, να σερφάρεις μέσω iPads. Τέλος, σε όλα τα Goody’s έχεις internet access εντελώς δωρεάν και εντελώς απεριόριστα, με την βοήθεια του free wifi! Έτσι, μπορείς να είσαι πάντα συνδεδεμένος με την παρέα σου.

Goody's Γλυφάδα

Goody’s Γλυφάδα

Απόλαυσε, πλέον, το δικό σου burger όπως ακριβώς το θες ανάλογα με την όρεξη και τη διάθεσή σου, στο αγαπημένο σου Goodys και φυσικά στο χώρο σου μέσω του Goody’s Delivery στο 18365.

My Burger, My Goody’s: Πιο δικό σου burger δεν γίνεται!