“Πάνω στην ώρα”! Η Νestlé Ελλάς παρουσιάζει μία νέα κατηγορία προϊόντος, τα Nirvana Yogurt, και το καλοκαίρι βρήκε την ιδανική έναρξή του!

Η Νestlé Ελλάς, πίστη στην εξέλιξη και ανάπτυξη της μάρκας Nirvana, συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και να ακολουθεί τις νέες τάσεις στη διατροφή. Έτσι,  δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την τάση της κατανάλωσης παγωμένου γιαουρτιού κι έτσι δημιουργήθηκε το Nirvana Yogurt σε δύο μοναδικές γεύσεις.

Τα νέα  Νirvana Yogurt, με ελληνικό γιαούρτι και κρεμώδη υφή, παράγονται στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της Νestlé στον Ταύρο με μία ανανεωμένη και άκρως μίνιμαλ εικόνα. Τόσο η βελούδινη και απαλή γεύση του νέου Nirvana Yogurt Dark Cookies, με παγωτό γιαούρτι, σιρόπι σοκολάτας και μπισκότα κακάο, όσο και η ανάλαφρη γεύση του Nirvana Yogurt Forest Fruits με τον εκρηκτικό συνδυασμό από σιρόπι φρούτων του δάσους και παγωτό γιαούρτι, ήρθαν για να συναρπάσουν όλους όσους αναζητούν πάντα κάτι διαφορετικό και δροσερό. Νέα Νirvana Yogurt που θα λατρέψετε!Front_Forest Fruits_FF Front_Chock&Silv_DC

Ο Γενικός Διευθυντής Παγωτού της εταιρείας, Δημήτρης Κοντογεώργος, σχολιάζοντας την ανωτέρω εξέλιξη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Το Nirvana καινοτομεί και εξασφαλίζει απολαυστικό παγωτό γιαούρτι που μπορεί ο καταναλωτής να απολαύσει και στο σπίτι. Το Nirvana Yogurt με ελληνικό γιαούρτι παράγεται στο εργοστάσιο της Nestlé στον Ταύρο και κυκλοφορεί σε δυο μοναδικές γεύσεις, Νirvana Yogurt Dark Cookies & Nirvana Yogurt Forest Fruits.Πιστεύουμε ότι αυτή η καινοτομία θα ικανοποιήσει τους καταναλωτές μας και θα στηρίξει τη γενικότερη προσπάθεια του κλάδου για μία θετική πορεία μέσα στο 2013». 

Η  Νestlé Ελλάς, που στόχο έχει να συμβάλλει στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία των καταναλωτών,  προσθέτει στην ελκυστική γκάμα των παγωτών της ακόμη μία ποιοτική καθημερινή πολυτέλεια στους λάτρεις του παγωτού.