Άλλη μια συνταγή με φιστικοβούτυρο, το αγαπημένο μου υλικό! Αυτή τη φορά το κάνω παγωτό και το απολαμβάνουμε οικογενειακώς τα καλοκαιρινά απογεύματα.

Υλικά

1 στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά (200 γραμμάρια)

1 κουτί φυτική σαντιγί Morfat

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

1 φλιτζάνι τσαγιού φιστικοβούτυρο (απαλό ή crunchy ότι προτιμάτε)

Εκτέλεση

Σ’ ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με το μίξερ χειρός όλα τα παραπάνω υλικά. Βάζουμε σε τάπερ που κλείνει καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη. Μετά από ½ ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε πάλι. Αν θέλουμε επαναλαμβάνουμε αυτή τη διαδικασία άλλες 1-2 φορές προκειμένου το παγωτό μας να γίνει πιο κρεμώδες.salted-peanut-butter-and-honey-ice-cream-recipe

Μόλις έχει παγώσει πολύ καλά είναι έτοιμο για σερβίρισμα.