Υλικά

1 ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες

1 κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες

250 γραμμάρια φιογκάκια άβραστα (μπορείτε να αντικαταστήσετε με όποιο κοντό ζυμαρικό επιθυμείτε, πένες, τριβελάκι, κοφτό, κλπ)

1 μικρή κρέμα γάλακτος light

½ φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

1 φλιτζάνι τσαγιού διάφορα κίτρινα τυριά τριμμένα
600 ml βραστό νερό

Σωτάρουμε τα μανιτάρια και το ψαρονέφρι στο ελαιόλαδο (περίπου 10’)

·         Προσθέτουμε 150 ml νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά (περίπου 10’-15)

·         Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα φιογκάκια και το υπόλοιπο βραστό νερό

·         Σιγοβράζουμε, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό και να είναι καλά βρασμένα τα φιογκάκια (αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγο βραστό νερό)

·         Προσθέτουμε το τυρί και την κρέμα γάλακτος κι αφήνουμε να πάρει μια βράση

·         Αποσύρουμε από τη φωτιά