Υλικά
3 κόκκινες πιπεριές , ή ένας συνδυασμός κόκκινη, κίτρινη και πράσινη
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδα,
1/4 φλιτζάνι ξανθιές σταφίδες
1/4 φλιτζάνι βαλσαμικό ξίδι
2 κουτ. σούπας μέλι 
1/2 κουτ. του γλυκού αποξηραμένος βασιλικός
1/4 κουτ. του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
Εκτέλεση
Κόψτε τις πιπεριές στη μέση και μετά το κάθε κομμάτι στα 2 ή στα 3. Βάλτε τις πιπεριές σε ένα ταψί και ραντίστε τις με μια κουταλιά λάδι. Ψήστε στους 180 βαθμούς για 35 έως 40 λεπτά. Εν τω μεταξύ βάλτε τις σταφίδες σε ζεστό νερό για 5 λεπτά, έπειτα τις στραγγίζετε και τις αφήνετε στην άκρη. Σε ένα μπολ βάλτε το βαλσάμικο, το μέλι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το βασιλικό και τη ρίγανη και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε το πάνω στις πιπεριές και προσθέστε τις σταφίδες.