Ζέστη! Καιρός για δύο… ή περισσότερες λαχταριστές μπάλες παγωτό. Τι πιο δροσερό τώρα την άνοιξη και το καλοκαίρι; Μπαίνοντας το καλοκαίρι η ζήτηση των παγωτών αυξάνεται κατακόρυφα. Καλό είναι λοιπόν, να ξέρουμε όλοι ποιο είναι το πραγματικά καλό παγωτό.

Ο Δεληολάνης, όνομα συνώνυμο με το παγωτό και με ιστορία πάνω από 60 χρόνια, μας αποκαλύπτει μερικά μυστικά, ώστε να μπορούμε και να ξεχωρίζουμε το καλό παγωτό.
Το παγωτό, λοιπόν, που αξίζει να απολαμβάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, πρέπει…
ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ
Έτσι θα καταλάβετε πως είναι απαλλαγμένο από «εχθρικά» για το στομάχι πηκτικά στοιχεία (π.χ. Καραγενάνη, Γόμα του Γκουάρ). Η μόνη πηκτική ύλη που επιτρέπεται και αυτή σε ελάχιστη ποσότητα είναι το αλεύρι των σπόρων του χαρουπιού.

ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΟ
Έντονο χρώμα σημαίνει προσθήκη χρωστικών ουσιών. Το καλό παγωτό ξεχωρίζει για το διακριτικό φυσικό του χρώμα, αφού περιέχει, αυστηρά, μόνο φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Φυσικό χρώμα στο παγωτό σημαίνει να υπάρχει μια διακριτική φυσική απόχρωση από τα φρέσκα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς, που συμπεριλαμβάνονται στο παγωτό.

ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ
Το παγωτό που αξίζει να εμπιστεύεστε διαθέτει ένα σπάνιο, αν όχι μοναδικό στον τόπο μας χαρακτηριστικό: Έχει την λιγότερο δυνατή διόγκωση. Περιέχει δηλαδή, πολύ λίγα ποσοστά αέρα μέσα στο μείγμα.

ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
Ένα από τα βαθύτερα μυστικά της ποιότητας του καλού παγωτού είναι η σταθερή ψύξη. Για αυτό και το παγωτό «Δεληολάνη» προφυλάσσεται σε ερμητικά κλειστό ψυγείο, ειδικής κατασκευής, που αποτελεί και μοναδική πατέντα στην Ελλάδα. Έτσι αυτό το ονομαστό παγωτό προφυλάσσεται απόλυτα από υψηλές θερμοκρασίες, από το φως και την σκόνη που μεταφέρει ο αέρας. Χάρη σε αυτό το ερμητικά κλειστό ψυγείο και την σταθερή ψύξη αναδεικνύεται, τελικά σε έναν πολύτιμο «γλυκό θησαυρό».

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ;
Αποφεύγουμε οτιδήποτε μας υποψιάζει, ως προς τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Προτιμάμε παγωτά με φυσιολογική όψη και υφή, με σταθερή γεύση και άρωμα. Προτιμάμε σταθερές αξίες.
Συμβουλές και ευχές για καλό και απολαυστικό καλοκαίρι από τον Δεληολάνη.
Γευστικά Tips: Προτιμήστε στο κυπελάκι σας τουλάχιστον δύο γεύσεις παγωτού. Είναι σημαντικό οι γεύσεις να εναλλάσσονται, ώστε να ξυπνούν αυτές που εξασθενούν στο στόμα μετά την Τρίτη κουταλιά.
Για αυτό σας προτείνουμε να συνδυάσετε:
• Γρανίτα φράουλα & σοκολάτα
• Καιμάκι & Εκμέκ
• Σοκολάτα & κρέμα cookies
• Γρανίτα φράουλα & Ρούμι και perrier
• Γρανίτα λεμόνι & Φυστίκι Αιγίνης
…. Και 30 ακόμα γεύσεις αναμένουν τους ευφάνταστους συνδυασμούς σας.

Ενημερωθείτε για τις καινούργιες γεύσεις παγωτού που κυκλοφορούν κάθε μήνα, στο fb Δεληολάνης (Official).

Δεληολάνης:
Λ. Συγγρού 100, τηλ. 210-8983000. Κυπρίων Ηρώων 50, Ηλιούπολη, τηλ. 210-8983001. Χρεμωνίδου 55, Παγκράτι, τηλ. 210-7669555.