Μια πρωτότυπη, γλυκιά συνταγή που μας φέρνει η Greek Bees:

Συστατικά

1/5 φλυτζάνι ζάχαρη

12 μισά ροδάκινα κομπόστα Kollectiva

500 γρ. παγωτό σοκολάτα

1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο

Διάρκεια: 35 λεπτά

Εκτέλεση

1.Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200° C.

2.Πασπαλίζουμε την εσωτερική πλευρά των ροδάκινων με ζάχαρη.

3.Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνουμε για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

4.Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.

5.Βάζουμε από μια μπάλα παγωτό ανάμεσα σε δύο ροδάκινα και σερβίρουμε αμέσως.