Έχετε ονειρευτεί ποτέ τη ζωή σας να είναι όπως ακριβώς μια… τηλεοπτική διαφήμιση; Όταν ξυπνάτε το πρωί, πίνετε έναν καφέ στο πόδι, χώνετε μία φρυγανιά στο στόμα και έξω από την πόρτα, σκέφτεστε τις διαφημίσεις γνωστού βουτύρου όπου όλη η οικογένεια μαζεύεται γύρω από το τραπέζι και απολαμβάνει το πρωϊνό της;

Κι όμως το πρωϊνό είναι όντως μια διαδικασία που μας δίνει λίγα λεπτά χαλάρωσης πριν ξεκινήσει ο «αγώνας» κάθε ημέρας. Δεν χρειάζεται να χαζεύετε μια διαφήμιση… Φανταστείτε τον εαυτό σας να ξυπνάει το πρωί και να απολαμβάνει ένα καπουτσίνο με το πιο τέλειο αφρόγαλα, εκείνο που ρίχνεις μια κουταλιά ζάχαρη και στέκεται στην επιφάνεια μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ακολουθήσει το νόμο της βαρύτητας (παρεμπιπτόντως, έτσι μπορείτε να τσεκάρετε αν το αφρόγαλα του καπουτσίνο που σας σερβίρουν είναι καλό).

Παράλληλα, σκεφτείτε τη μέρα σας να ξεκινά με ένα δυναμωτικό χυμό γεμάτο βιταμίνες, το καλύτερο εφόδιο για μία απαιτητική μέρα.

Και τώρα, ανοίξτε τα μάτια σας! Οι μικρές απολαύσεις της ζωής είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε…και χρόνος υπάρχει και τρόπος! Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα εργαλεία!

Με τη συσκευή Profi Cook έχετε αφρόγαλα με ζεστό ή κρύο γάλα σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ είναι κατάλληλο και για προετοιμασία ζεστής ή κρύας σοκολάτας αλλά και για τη θέρμανση σαλτσών.

Profi-Cook: Υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα

Profi-Cook: Υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα

Ενώ με το στίφτη φρούτων Maskot μπορείτε να στίψετε πανεύκολα και γρήγορα πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μανταρίνια και ρόδια.

Maskot: Στιβαρή κατασκευή-εύκολο στη χρήση

Maskot: Στιβαρή κατασκευή-εύκολο στη χρήση

Κλείστε την τηλεόραση και μετατρέψτε το πρωϊνό σας σε καθημερινή τελετουργία!

Οι παραπάνω συσκευές διατίθενται από την εταιρεία Sun Α.Ε. www.sun.gr