Η χρονιά φεύγει και η ιστοσελίδα Popsugar έφτιαξε μια λίστα με τα… χειρότερα φαγητά του 2015. Ναι, όπως το διαβάζετε!

Από τα mac and cheese που ανακλήθηκαν μέχρι τα μεξικάνικα φαγητά της Chipotle που «χάρισαν» E.Coli σε όσους τα κατανάλωσαν, η λίστα είναι παράδειγμα προς αποφυγή για το 2016!

 -Mac and Cheese

Ίσως το αγαπημένο φαγητό των αμερικανών. Η εταιρεία Kraft αναγκάστηκε πάντως να αποσύρει από τα ράφια 242 χιλιάδες κουτιά λόγω μικρών κομματιών μετάλλου που βρέθηκαν. Άουτς!

-Chipotle

Η γνωστής στις ΗΠΑ εταιρεία επισιτισμού είδε τα προϊόντα της να είναι η αιτία να κλείνουν 43 εστιατόρια όταν ξεκίνησε έξαρση του E.Coli από τα τρόφιμά της.

-Classic Humus

Δεν ήταν η καλύτερη χρονιά το 2015 για την εταιρεία Sabra καθώς απέσυρε 30 χιλιάδες κουτιά με Classic Hummus λόγω της εύρεσης βακτηρίων σε αρκετές συσκευασίες.

-Celery-Onion Mix

Ένα μικρό χάος προκάλεσε το προϊόν της Costco καθώς 19 άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με E.Coli. Αποτέλεσμα, πολλές αλυσίδες εστιατορίων να το αποσύρουν. Λογικό…

-Amy’s Kitchen Frozen Pizza

Αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια αλλά και τα… βακτήρια ήρθε η Amy’s Kitchen καθώς απέσυρε από την κυκλοφορία 74 χιλιάδες κατεψυγμένες πίτσες με σπανάκι! Το σπανάκι έκανε την ζημιά…

-Kayem’s Chicken Sausages

Όπου υπάρχει κοτόπουλο υπάρχει και κίνδυνος μόλυνσης. Μόνο που εδώ η Kayem δεν είδε τα 60 χιλιάδες προϊόντα της να μολύνονται αλλά να περιέχουν κομμάτια πλαστικού!

-Blue Bell Ice Cream

Tραγικός απολογισμός με 3 νεκρούς λόγω βακτηριδίων για το παγωτό της Blue Bell. Η εταιρεία ανακάλεσε ΌΛΑ τα προϊόντα της και ξαναβγήκε στα ψυγεία μετά από αρκετούς μήνες.

-Kraft Heinz turkey bacon

Δεν θα θέλει να θυμάται το 2015 η Kraft καθώς μέσα στην χρονιά ανακλήθηκε συνολικά ένας τόνος από το bacon γαλοπούλας. Αιτία; Τα παράπονα των καταναλωτών πως όταν άνοιξαν τις συσκευασίες το κρέας ήταν χαλασμένο και μύριζε!

-Niagara Bottling Water

Φυσικά το νερό δεν θα έμενε ανεπηρέαστο. Έτσι η εταιρεία Niagara Bottling ανακάλεσε 14 μάρκες εμφιαλωμένου νερού λόγω μόλυνσης με Ε.Coli!