Στην Ελλάδα μια νέα σειρά που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της μπύρας.

Το όνομά της, ένας αριθμός: 32. Η ιταλικής προέλευσης μπύρα με διεθνή καριέρα, έφτασε και στην Ελλάδα παρουσιάζοντας μια νέα διάσταση στην απόλαυση του δημοφιλούς ζύθου. 8 αφροζύμωτες μπύρες ακολουθώντας τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής, μας προσκαλούν σε ένα απαράμιλλο ταξίδι γευσιγνωσίας.Collectables box

Η μοναδικότητα της μπύρας 32 διακρίνεται με την πρώτη ματιά.  Χρώματα έντονα, ζωντανά που ενεργοποιούν τις αισθήσεις και τραβάνε τα βλέμματα, κοσμούν την κάθε ετικέτα, παραπέμποντας στον τύπο της κάθε μπύρας.  Το μέγεθός της, 750ml, την καθιστά ξεχωριστή επιλογή και προκαλεί τον καταναλωτή να την επιλέξει.  Η διαδικασία ανοίγματος της φιάλης παραπέμπει σε κρασί.  Αυτό γίνεται εμφανές με την αφαίρεση του εντυπωσιακού χρωματιστού φελού με τιρμπουσόν.  Η δοκιμή σύμφωνα με τον ζυθοποιό προτείνεται σε ποτήρι λευκού κρασιού με ιδανική θερμοκρασία σερβιρίσματος 8-10°C ή 10-12°C ανάλογα με την ποικιλία.Bottles on coasters

Η φιλοσοφία της μπύρας 32 βασίζεται στην απλή αρχή της εξερεύνησης της δυναμικής και της πολυπλοκότητας του ζύθου.  Οι ζυθοποιοί της 32, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αρτεσιανό νερό και λυκίσκο Poperinge, υψηλής ποιότητας από την Flanders του Βελγίου, έχουν καταφέρει να είναι το μοναδικό μη βέλγικο ζυθοποιείο που κατέχει το Houblon Belge distinction.

Όλες οι μπύρες 32 είναι απαστερίοτες, άφιλτρες και με την δεύτερη ζύμωση τους να πραγματοποιείτε στο μπουκάλι καταφέρνουν να διατηρούν την ένταση και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων τους.

Η σειρά 32 περιλαμβάνει 8 ετικέτες, 8 διαφορετικές αφροζύμωτες μπύρες σε μια ποικιλία ιδιαίτερων αρωματικών μπουκέτων, γεύσεων και αλκοολικών βαθμών:

32 ADMIRAL Scotish Red: Αφροζύμωτη μπύρα με χρώμα από κεχριμπάρι και ρουμπινί ανταύγειες.

32 ATRA Brown Ale: Αφροζύμωτη μπύρα με το χαρακτηριστικό μοναστηριακό καφέ σκούρο χρώμα.

32 AUDACE Belgian Strong Ale: Δυνατή, πικάντικη, αφροζύμωτη μπύρα.

32 NECTAR Honey beer: Σκούρα αφροζύμωτη μπύρα από μέλι καστανιάς.

32 CURMI Wheat Ale: Πικάντικη αφροζύμωτη μπύρα από σιτάρι “σπέλτα” και κριθάρι.

32 OPPALE Belgian style Hopped Ale: Αφροζύμωτη μπύρα με έντονο λυκίσκο.

32 NEBRA Amber coloured Ale: Αφροζύμωτη κεχριμπαρένιου χρώματος μπύρα, έντονα αρωματική.

32 TRE+DUE Spiced light ale: Πικάντικη, ελαφριά αφρυζύμωτη ale μπύρα με έντονο λυκίσκο.

Η διαφορετικότητα και η ποιότητα των ετικετών της σειράς, κάνουν τη μπύρα 32 μια ιδανική δροσερή πρόταση για το καλοκαίρι, αλλά και ένα αρμονικό ταίρι για ένα gourmet δείπνο.

Τα αρώματα της μπύρας 32 «σφραγίζονται» στη φιάλη με τριπλό κλείσιμο.  Ο χρωματιστός φελλός, μετά το άνοιγμά του μπουκαλιού, προσφέρεται στον καταναλωτή ως memorabilia της απόλαυσης και της εμπειρίας 32.Corks (4)

Γευθείτε και εσείς την 32 σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, εστιατόρια και bars σε όλη την Ελλάδα . Απολαύστε τη νέα εμπειρία του ζύθου!Stampa