Πλέον, θα επισκεπτόμαστε το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας όχι μόνο για να δούμε τα σημαντικά εκθέματά του αλλά και για να απολαύσουμε το δείπνο μας στο εστιατόριο του κήπου του, το Natu. Μία όαση αναδύεται στην καλοκαιρινή Κηφισιά και αποτελεί την τέλεια πρόταση για να ξεφύγουμε και να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ. Το Natu γίνεται το νέο ορόσημο της Αθήνας και δεν βλέπουμε την ώρα να το – ξανά – επισκεφτούμε για να βιώσουμε μία υπέροχη εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων.

Ένα από τα πιο δροσερά και καταπράσινα σημεία των Βορείων Προαστίων μας περιμένει για να ζήσουμε μία αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία από το πρωί έως το βράδυ.

Ο αρχοντικός κήπος του Natu, πήρε το όνομα του από την λέξη NATURA που σημαίνει φύση. Δημιουργήθηκε με την υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον, που αποτελεί εγγύηση. Executive Chef είναι ο διακεκριμένος Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος με πρώτης ποιότητας υλικά, συνθέτει αριστοτεχνικά τις
γεύσεις της Μεσογείου, υπογράφοντας με τις δημιουργίες του γεύματα που μας προκαλούν να τις δοκιμάσουμε όλες.

Η φύση μας καλεί να απολαύσουμε το καλοκαίρι στον κήπο του Natu

Ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχοίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα ή κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου και τα κυπαρίσσια, τις ελιές και τα πεύκα, απολαμβάνετε ένα εξαιρετικό γεύμα στην Κηφισιά, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Την αρχιτεκτονική του εστιατορίου που παραπέμπει στη φύση υπογράφει η Αφροδίτη Μπονάτσου (Stones and Walls) σε χρώματα γήινα, που συνδέουν το περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες αισθητικές αναφορές.

Με σεβασμό στο κτίριο και τη φιλοσοφία του μουσείου, δημιουργήθηκε μια διαβάθμιση από ζώνες, που ενώνουν αλλά και διαχωρίζουν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο του Natu, προσφέροντας στον επισκέπτη έναν καμβά για να βιώσει με άπειρους τρόπους τον ζωντανό αυτόν κήπο.

Ο άνετος χώρος του εστιατορίου αποτελεί τη δυναμική συνέχεια της εμπειρίας του μουσείου για τον επισκέπτη, όπου η παρουσία των αντικειμένων – έργων τέχνης της έκθεσης eARTh nature συμπληρώνει αρμονικά το τοπίο. Η έκθεση, που επιμελείται η Πέγκυ Λούτου, δίνει την ευκαιρία να απολαύσει ο παρατηρητής τα αποτυπώματα της τέχνης που καταγράφουν την υλική και άυλη πολιτιστική κληρονομιά του ανθρώπου πάνω στη Γη.

natu natu

Βρείτε το Natu στα social media

facebook.com/naturestaurantkifisia
instagram.com/naturestaurant

Λεβίδου 13, Κηφισιά 
Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ

natu