Η διασκέδαση είναι ως επί το πλείστον συνυφασμένη με την έξοδο από το σπίτι. Δυστυχώς άλλαξαν οι συνθήκες και πρέπει να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε εντός της οικίας και να περάσουμε ευχάριστα. Θέλει όμως λίγη φαντασία για να τα ανακαλύψουμε. Αρχικά, πρέπει να αποβάλεις την προκατάληψη και να πιστέψεις ότι, παρά την καραντίνα, η διασκέδαση βρίσκεται ακόμα στο “πιάτο”. Για το δεύτερο βήμα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά τις παρακάτω ιδέες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την καθημερινότητά του παρά τους περιορισμούς των τελευταίων εβδομάδων.

1. Διοργάνωσε μια βραδιά με φίλους

Μπορεί να μην επιτρέπεται να μαζευτείτε στο σπίτι όλοι μαζί όπως συνηθίζατε, όμως η τεχνολογία εδώ σου δίνει την λύση. Φτιάξε ένα διαδικτυακό γκρουπ με φίλους χρησιμοποιώντας το τάμπλετ ή το κινητό σου. Καθίστε όλοι αναπαυτικά και πιείτε ένα ποτό αναλύοντας τις τελευταίες εξελίξεις. Αφού δε μπορείς να επισκεφτείς τους φίλους σου, φέρε τους στο σαλόνι σου. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, καλό είναι να έχεις τακτική επικοινωνία με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

2. “Τσέκαρε” τις καλύτερες σειρές του 2020

Ευτυχώς φέτος, ακριβώς την κρίσιμη στιγμή, έκανε την εμφάνισή του άφθονο υλικό. Ξεχώρισε τις σειρές που υποθέτεις ότι θα ικανοποιήσουν το δικό σου γούστο και ξεκίνα βραδινές προβολές, για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, όταν δεν έχεις παρέα. Μια συνδρομή στο Netflix θα βοηθούσε.

3. Παρακολούθησε δωρεάν μαθήματα

Θέλεις να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο λάτιν; Μάλλον τώρα είναι η ευκαιρία σου. Σε ενδιαφέρει να εντρυφήσεις στις τελευταίες τάσεις τις μόδας και να μάθεις να φτιάχνεις δικά σου καλλυντικά; Ένας ολόκληρος κόσμος σε περιμένει να τον ανακαλύψεις, αρκεί να αφήσεις για λίγο το instagram στην άκρη.

4. Παίξε παιχνίδια 

Σε κονσόλες όπως το Playstation και το X-BOX υπάρχουν άπειρες επιλογές για ομαδικό παιχνίδι. Πιάσε το χειριστήριο, βάλε μικρόφωνο και ακουστικά και διασκέδασε παίζοντας κάτι με τους φίλους σου που όλοι απολαμβάνετε. Θα γελάσετε και θα απομακρύνετε το άγχος και τη μοναξιά που συνοδεύει την καραντίνα.

5. Βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση και κάνε spa

Μην ξεχνάς ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να επιστρέψουμε στην παραλία. Λίγη άσκηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Παρακολούθησε μαθήματα online, τα οποία μάλιστα συχνά είναι διασκεδαστικά και πέρνα 1 ώρα την ημέρα ευχάριστα. Χρησιμοποίησε όλα τα μπουκαλάκια με τις κρέμες που μάζευες τόσον καιρό, βάλε μουσική και απόλαυσε ένα spa στο μπάνιο σου.

6. Σχεδίασε το επόμενό σου ταξίδι

Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη εποχή. Αυτή η χρονιά όμως σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό για την επόμενη. Αν δεν ταξίδεψες φέτος, αποταμίευσε τα χρήματα που δεν ξόδεψες και άρχισε να οργανώνεις ένα ταξίδι που θα το θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.