Με ιδιαίτερη χαρά, η Oktabit διοργανώνει την 27η εθελοντική αιμοδοσία της τράπεζας αίματος Oktabit στις 7 Δεκεμβρίου 2020 (12:00 – 18:00) με την συμμετοχή της TÜV AUSTRIA Hellas. Σε καιρούς απαιτητικούς και δύσκολους είναι καθήκον όλων μας να προσφέρουμε ενεργά και δυναμικά στη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης. Η φετινή αιμοδοσία θα γίνει πράξη με την επιστημονική υποστήριξη από το  Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς  και θα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Αθήνα (Δημ.Γούναρη 26, Αγία Παρασκευή) στον 1ο όροφο, με προσφορά το πολυτιμότερο δώρο ζωής .

Το σύνθημα της εταιρείας Oktabit για την αιμοδοσία είναι το…

«Με συνέπεια και αγάπη στους συνανθρώπους μας…

  • αιμοδοτούμε με ασφάλεια
  • γιατί πιστεύουμε ότι ακόμα και στην εποχή που κρατάμε τις αποστάσεις , πάντα υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε με την στάση μας ζωντανή την ελπίδα και την προσφορά»

Με άξονα την προστασία της υγείας των αιμοδοτών, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής στους σχολαστικά καθαρούς χώρους της εταιρίας. Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους στην αιμοδοσία  με τον κ. Αχιλλέα Μπακαρό  ([email protected] ) για την αποφυγή συνωστισμού.

Έφτασε η στιγμή να γίνετε και εσείς μέλος της εθελοντικής ομάδας!

https://www.facebook.com/events/388631079227173

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6737952915429826560

Αντιστεκόμαστε στην πανδημία και συνεχίζουμε δυναμικά και με ασφάλεια να προσφέρουμε.** Mετακίνηση με κωδικό 1!