Ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος, το απέραντο γαλάζιο και τα χάδια από τα  νησιώτικα μελτέμια φέτος έρχονται πιο κοντά σας χάρη στο
ATHENS METRO MALL! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων, το οποίο εδώ και 10 χρόνια επιλέγετε για υπέροχες στιγμές shopping και χαλάρωσης, ενώνει δυνάμεις για 8η χρονιά με τη Blue Star Ferries και σας κάνει δώρο τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Κάθε μέρα διακοπές!

Από τις 29/5 έως και τις 04/07, η καθιερωμένη βόλτα σας στο ATHENS METRO MALL μπορεί να γίνει το «εισιτήριο» για να βρεθείτε σε έναν από τους πιο αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς! Με αγορές 30€ και άνω από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, δηλώνετε συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries – με επιστροφή για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη*.

Εσείς δεν έχετε παρά να επιστρατεύσετε την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση και να απολαύσετε τις αγορές σας και μπορεί σύντομα να ετοιμάζετε βαλίτσες για να ταξιδέψετε σε έναν από τους υπέροχους νησιωτικούς προορισμούς που το
ATHENS METRO MALL και η Blue Star Ferries σας κάνουν δώρο!

*Καθημερινά, από τις 29 Μαΐου έως και τις 4 Ιουλίου, μπορείτε να λάβετε αυτόματα μέρος στην ημερήσια κλήρωση, απλά και μόνο με την επίδειξη του συνόλου των ημερήσιων αποδείξεων των αγορών σας στο info desk (που λειτουργεί στο επίπεδο 1 του ATHENS METRO MALL).