Υλοποιώντας το πλάνο μετασχηματισμού τής Avon παγκοσμίως, η Avon Ελλάδας δίνει προτεραιότητα σε μία πιο ευέλικτη δομή που επικεντρώνεται στους εμπορικούς της στόχους. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνει την αντικατάσταση του ρόλου του Γενικού Διευθυντή από το ρόλο του Head of Commercial στην Ελλάδα. Ως επακόλουθο αυτής της νέας δομής, ο κος Σπύρος Τσιλιγιάννης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδας, αποχώρησε από την Avon στις 30 Απριλίου 2020 και το νέο ρόλο Head of Commercial ανέλαβε η κα Χριστίνα Αλυσσανδράκη από την 1η Μαΐου 2020. Η νέα επικεφαλής, με μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στις Πωλήσεις και το Μarketing διεθνώς, έρχεται να συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα, αλλά και να ενισχύσει τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της.

Η Avon ευχαριστεί θερμά την απερχόμενο Γενικό Διευθυντή, κο Σπύρο Τσιλιγιάννη, για την ανεκτίμητη συνεισφορά του και την πολυετή αφοσίωσή του στην εταιρεία, τους  εργαζόμενους και τα Μέλη της. Υπήρξε στέλεχος της Avon τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ από το 2017 που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας, ηγήθηκε με μεγάλη προσήλωση, επιχειρηματική οξύνοια, στρατηγική σκέψη και σιγουριά, υποστηρίζοντας θερμά τη στρατηγική «Open Up». Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του βήματα.

Η κα Αλυσσανδράκη εντάχθηκε στο δυναμικό της Avon το 2019 ως Διευθύντρια Πωλήσεων  και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των Πωλήσεων και του Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες καλλυντικών, ποτών και υπηρεσιών. Πριν την Avon εργαζόταν στην εταιρεία καλλυντικών ANNE SEMONIN, όπου κατείχε τη θέση της International Business Development Director αλλά και τη θέση της Managing Director στην έδρα της εταιρείας στο Παρίσι. Έχει, επίσης, εργασθεί για ισχυρά brands όπως η Absolut Vodka, LVMH L’Oreal και ΜΕΤΑΧΑ.

Η κα. Αλυσσανδράκη δήλωσε σχετικά: «Σε ένα διεθνές περιβάλλον που διαρκώς διαφοροποιείται και συνδέεται πολλαπλώς, ανήκουμε σε ένα ισχυρό δίκτυο εταιρειών ομορφιάς στο κανάλι της απευθείας πώλησης, στο οποίο η Avon κατέχει νευραλγική θέση. Η ανάληψη του νέου μου ρόλου, ως Head of Commercial στην Avon Ελλάδας, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα και σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα της εταιρείας μας, ανυπομονώ να υπηρετήσω το στόχο της επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας, αλλά και την υποστήριξη του δικτύου συνεργατών μας σε μία απαιτητική περίοδο με σημαντικές προκλήσεις.»