Η BOLTON HELLAS, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού  ενισχύει το έργο του Υπουργείου Υγείας και προχωρά σε σημαντικές δωρεές.

Συγκεκριμένα, προχωρά στη δωρεά δύο Ηλεκτροκαρδιογράφων 12-καναλιών (μοντέλο MAC 2000) και δύο Monitor παρακολούθησης ασθενούς (μοντέλο B125 Patient Monitor), που θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό και θα συμβάλλουν στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας.

Παράλληλα, ενισχύει το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με τη δωρεά ενός Φορητού Έγχρωμου Υπερηχοτομογράφου (μοντέλο LOGIQ V2), ο οποίος αποτελεί απαραίτητο εξοπλισμό για την έγκαιρη αντιμετώπιση των περιστατικών και την ποιοτική περίθαλψη των ασθενών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο κ. Γιώργος Σ. Τσακαλάκης, Country Manager της BΟLTON HELLAS, δήλωσε: «Με σεβασμό απέναντι στην ελληνική κοινωνία αναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά δράση και συμμετέχουμε και εμείς  ενεργά στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης των έκτακτων αναγκών στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, ο στόχος είναι να βγούμε νικητές και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενεργή συμμετοχή όλων των δυνάμεων και την συλλογική προσπάθεια».