«Από τα βάθη της καρδιάς μας!» θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά, η νέα παγκόσμια καμπάνια της Clinique, η οποία απευθύνεται στους ήρωες που βρέθηκαν στη πρώτη γραμμή μάχης αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης.

Η μεγάλη Οικογένεια της Clinique, φίλοι και συνεργάτες, στηρίξανε τους άντρες και τις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα της Περίθαλψης, σχεδιάζοντας μια καρδιά με το αγαπημένο τους κραγιόν, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στα social media με το hashtag #SeeAHeartSendAHeart. Πρόκειται για μια παγκόσμια καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Clinique, με τον τίτλο «Hearts for our heroes», στην οποία συμμετέχει και η Global Brand Ambassador Emilia Clarke!

Πέρα από τις γενικότερες συνεισφορές και δωρεές αλληλεγγύης του Ομίλου Estée Lauder Companies Inc. (μπορείτε να δείτε όλες τις δωρεές εδώ), η Clinique δώρισε περισσότερα από 50,000 προϊόντα περιποίησης ως δείγμα ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης.

Δείξτε και εσείς την ευγνωμοσύνη σας για τους εργαζόμενους στον τομέα της Περίθαλψης, σχεδιάζοντας μια καρδιά με το αγαπημένο σας κραγιον Clinique, κάνοντας tag @Clinique & Clinique_greece και βάζοντας το hashtag #SeeAHeartSendAHeart.