Στην Kafea Terra Α.Ε.Β.Ε. αναγνωρίζουμε πως είναι σημαντικό να μείνουμε ασφαλείς και τους επόμενους μήνες, καθώς όλοι μαζί θα ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έφερε στη χώρα μας η έξαρση της πανδημίας.

Για αυτό αποφασίσαμε να στηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτούς που μας στηρίζουν όλον αυτόν τον καιρό και το επόμενο διάστημα, για να είμαστε ασφαλείς: το ΕΚΑΒ και τους εργαζόμενους του, οι οποίοι μένουν ξάγρυπνοι στην πρώτη γραμμή της μάχης, με πολύωρες βάρδιες και αυξημένες υποχρεώσεις.

Η Kafea Terra προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ, για να διευκολύνει τις αυξημένες ανάγκες μεταγωγών προς τα νοσοκομεία. Ταυτόχρονα όμως, θέλουμε να στηρίξουμε και τους 500 επαγγελματίες Υγείας που εργάζονται στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ. Για αυτό, δωρίζουμε 50 μηχανές espresso και 100.000 κάψουλες Dimello, μαζί με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, ώστε να διευκολύνουμε το δύσκολο καθημερινό έργο τους, με την απόλαυση ποιοτικού καφέ στο χώρο τους.

Σε αυτήν την προσπάθεια είμαστε πραγματικά όλοι μαζί! Είναι πεποίθηση μας ότι εταιρείες και πολίτες οφείλουν να συνεισφέρουν στον συλλογικό αγώνα που δίνει η χώρα μας, ώστε να κάνουμε την πατρίδα μας παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα:
 www.kafeaterra.gr

www.dimellocoffee.com