Η Avon, αναγνωρίζοντας τον αγώνα και τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης ενάντια στην πανδημία, στηρίζει τον Δήμο Παλλήνης με την διάθεση προϊόντων στους εργαζομένους που δίνουν τη μάχη στην «πρώτη γραμμή», υψώνοντας ασπίδα προστασίας για την  κοινωνία.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς τους στο κοινωνικό σύνολο, η Avon διέθεσε προϊόντα προσωπικής φροντίδας στους 120 εργαζομένους της «πρώτης γραμμής» του Δήμου Παλλήνης, που αποτελούν τους αφανείς ήρωες αυτών των ημερών. Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες καθαριότητας (απορριμματοφόρα, οδοκαθαριστές, συνεργεία καθαρισμού των χώρων του Δήμου) και στα Δημοτικά Ιατρεία (Γιατροί, νοσηλευτές, συνεργεία καθαρισμού), οι οποίοι μάχονται καθημερινά για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Ελπίζουμε ότι μέσα από τέτοιου είδους κινήσεις προσφοράς, μπορούμε να τους δώσουμε δύναμη και να αναδείξουμε τη συμβολή τους στην προστασία όλων μας.

Η κα. Εύη Οικονόμου, Marketing & Sales Support Manager της Avon Ελλάδας, τονίζει: «Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε, προσπαθούμε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο, ελπίζοντας στην ανακούφιση όλων όσοι μάχονται για τον περιορισμό της πανδημίας. Τους ευχαριστούμε και αισθανόμαστε ότι κάθε μικρή προσφορά ενισχύει αυτόν τον αγώνα, τον οποίον αντιμετωπίζουμε ενωμένοι, δυναμικά, αλλά και με αισιοδοξία.»