Χρειάζεστε νέο laptop, αλλά οι προδιαγραφές του υπολογιστή που θέλετε να αγοράσετε είναι για εσάς ξένη γλώσσα;

Η Lenovo μεταφράζει τη γλώσσα των laptop στις ανάγκες σας. Με το νέο Laptop Guide Wizard που παρουσιάζει, η Lenovo κάνει τα δύσκολα…εύκολα και μεταφέρει τη γλώσσα των laptop σε γλώσσα που καταλαβαίνουμε όλοι.

Στο νέο Laptop Guide Wizard μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε έτοιμα προφίλ ή να δημιουργήσεις το δικό σου, βασισμένο στις προσωπικές σου ανάγκες τεχνολογίας.

Είσαι φοιτητής; Το πιο πιθανό είναι ότι χρειάζεσαι τη σωστή αναλογία φορητότητας και επιδόσεων. Είσαι gamer; Μάλλον χρειάζεστε ένα laptop με ανεξάρτητή κάρτα γραφικών, δυνατό επεξεργαστή και τουλάχιστον 8GB RAM.

Μια οικογένεια με μικρά παιδιά έχει διαφορετικές ανάγκες από μία οικογένεια με παιδιά που τελειώνουν το σχολείο. Ένας δημιουργός περιεχομένου έχει διαφορετικές ανάγκες από έναν χρήστη τρίτης ηλικίας, έναν ελεύθερο επαγγελματία, έναν power user ή έναν mobile worker.

Το μυστικό στην σωστή επιλογή είναι να μπορείς να επιλέξεις το μηχάνημα που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου για τεχνολογία, χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεσαι. Για αυτό σε κάθε κατηγορία, έχεις πολλές επιλογές, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Μπες στην εφαρμογή που θα βρεις στο  www.lenovonews.gr/laptop-guide-wizard/ και κάνε την επιλογή του ιδανικού laptop για σένα… υπόθεση μερικών κλικ.