Η HONOR το νεανικό brand τεχνολογίας παραμένει δίπλα στον καταναλωτή και τον προτρέπει να ζήσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα του μέσα από τις νέες προσφορές της!

Mέχρι και τις 3 Ιουνίου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν για πρώτη φορά το HONOR Magic Watch 2 , το νεανικό smart watch της εταιρίας στα 159 Eυρώ από 199 Ευρώ το οποίο πλέον μετά και τις τελευταία αναβάθμιση λογισμικού μπορεί και παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Επιπρόσθετα το HONOR Magic Watch 2 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 1.39’’ , ενσωματωμένο GPS ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος έως 50 μέτρα.

Τo Magic Watch 2 έχει αυτονομία μπαταρίας έως και 2 εβδομάδες με μια μόνο πλήρη φόρτιση ενώ έχει εσωτερική μνήμη 4GB που του επιτρέπει την αποθήκευση τραγουδιών και την ακρόαση τους απευθείας από το smart watch.  Το HONOR Band 5 το οποίο διατίθεται σε τέσσερα νεανικά χρώματα (μαύρο, μπλέ, πράσινο και ρόζ) είναι σε ειδική προσφορά στα 34,90 Ευρώ από 49,90 Ευρώ. Το Band 5 έχει έγχρωμη οθόνη αφής AMOLED 0.95’’ , ενσωματωμένο οξύμετρο και είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρα. Τέλος το Band 5 καταγράφει σε 24ωρη βάση τους καρδιακούς παλμούς.

Οι προσφορές «Live with HONOR» ολοκληρώνονται με την προσφορά και στο HONOR 9X 128GB στα 209 Ευρώ από 269 Ευρώ με οθόνη 6.59″ HONOR FullView Display, με 16MP Pop-Up Selfie κάμερα η οποία αναδύεται από την συσκευή σε ένα δευτερόλεπτο αυτόματα και “κρύβεται” μόλις η φωτογραφία έχει τραβηχτεί! Το HONOR 9X υποστηρίζει έως και 512 GB επεκτάσιμη αποθήκευση και 4000mAh μπαταρία με ολοήμερη αντοχή.