Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, η realme, ανακοινώνει σήμερα το νέο παιχνίδι της, τον realmeow, ο οποίος έρχεται να διευρύνει την πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες τάσεις, οι οποίες  μέχρι πρότινος ήταν μάλλον προσιτές για λίγους, αλλά και να αναδείξει τον διαφοροποιημένο χαρακτήρα μίας ολόκληρης γενιάς, της γενιάς Z. Ως το πρώτο παιχνίδι που προέρχεται από μια εταιρεία τεχνολογίας, ο realmeow, συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία αλλά και όλες τις τελευταίες τάσεις. Προερχόμενο από τον πλανήτη του “Trendsetting” του καθορισμού των νέων τάσεων, ο realmeow διαθέτει τολμηρό σχεδιασμό με στυλ δρόμου, που αντιπροσωπεύει με ακρίβεια και τη φιλοσοφία που θέλει να προωθήσει, “Τόλμα να κάνεις το άλμα” (“Dare to Leap”). Είναι ανεξάρτητο, πρωτοποριακό, άφοβο και ευέλικτο με σχεδιασμό εμπνευσμένο από την γάτα.

Το ολοκαίνουριο αυτό παιχνίδι από την realme σχεδιάστηκε μέσα από την επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας με τον Mark A. Walsh, παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή κινουμένων σχεδίων. Ο Μark Walsh υπήρξε σκηνοθέτης animator της τεράστιας επιτυχίας κινουμένων σχεδίων «Ψάχνοντας το Νέμο» και προγραμματιστής των χαρακτήρων στην επίσης μεγάλη επιτυχία «Μπαμπούλας Α.Ε.» και τα δύο ήταν παραγωγές των στούντιο της Pixar. Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά «Όλοι οι χαρακτήρες ξεκινούν έχοντας ένα πάθος. Ο καθορισμός του πάθους τους αλλά και των εμποδίων που πρέπει να ξεπεράσουν για να το εκπληρώσουν, είναι αυτό που τελικά θα τους κάνει ξεχωριστούς και αυθεντικούς χαρακτήρες, με τους οποίους θα μπορεί το κοινό να ταυτιστεί πραγματικά». Με αυτήν την ιδέα να αποτελεί την κυρίαρχη φιλοσοφία του, ο Walsh εντάχθηκε στο realme Design Studio ως Creative Consultant, προκειμένου να δημιουργήσει τον επίσης ξεχωριστό realmeow.

realme: Τολμήστε να δημιουργήσετε, Τολμήστε να ξεκινήσετε εσείς τις τάσεις

Ως πρωτοπόρος στην δημιουργία νέων τάσεων, η realme έχει δεσμευτεί να φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας, ενσωματώνοντας την κουλτούρα του “trendsetting” και στις νέες τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας την ευρεία πρόσβαση σε αυτές από όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Κατά το στάδιο σχεδιασμού του realmeow, τόσο ο Mark όσο και η realme, πίστευαν ότι θα έπρεπε να αντανακλάται η κουλτούρα που εκφράζει αληθινά τους νέους. Έτσι, άντλησαν έμπνευση από την κουλτούρα του δρόμου και προκειμένου να της προσδώσουν περισσότερη ζωντάνια άλλα και αισθητική άποψη, προσέθεσαν ορισμένες αισθητικές επιρροές από τη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Με το κίτρινο να είναι το κυρίαρχο χρώμα στον σχεδιασμό, βλέπουμε τον χαρακτήρα του παιχνιδιού να φοράει πάντοτε ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά Lazer. Τα γυαλιά αυτά μπορούν να αλλάξουν τη μορφή οποιουδήποτε αντικειμένου με μία μόνο ματιά, δίνοντάς του εκρηκτική διάθεση και ενέργεια. Η realme πιστεύει ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό μέσο, ώστε να συστήσει σε περισσότερους ανθρώπους την κουλτούρα των νέων τάσεων. Ενστερνιζόμενο πλήρως την φιλοσοφία του «Τόλμα να κάνεις το άλμα», ο realmeow θα αποτελέσει το κοινό γνώρισμα/ταυτότητα μεταξύ των οπαδών της realme. Προκειμένου να γίνει πιο δημοφιλές και διαδεδομένο μεταξύ των νέων, ο Mark και η realme  δημιούργησαν τον realmeow έχοντας ως έμπνευση τη μορφή της γάτας. Πρόκειται για ένα μυστηριώδες πλάσμα που έρχεται από τον πλανήτη Trendsetting και ήρθε στη γη για να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση στην ποπ κουλτούρα.

realmeow: Τολμήστε να είστε αυθεντικοί, Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε τον trendsetter της Γενιάς Z

Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι, το πού ζεις και ποια είναι η ηλικία σου, όλοι όσοι έχουμε πάθος για ζωή χρειαζόμαστε δίπλα μας κάποιον που θα μας αποκαλύπτει αποκλειστικά όλες τις νέες τάσεις και μόδες. O realmeow είναι αυτός ο σύντροφος για όλους τους θαυμαστές της εταιρείας realme, που θέλει να φωνάξουμε στον υπόλοιπο κόσμο ότι δεν φοβόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα, ούτε να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός, αφού είμαστε η γενιά που θα φέρει όλες τις νέες τάσεις. Ο realmeow θα εξελιχθεί στο πλευρό όλων των φανατικών της realme, ενθαρρύνοντάς τους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους δημιουργώντας όλο και περισσότερες νέες δυνατότητες για τους ίδιους.

O realmeow είναι 18 ετών, όπως ακριβώς και το κοινό του. Αν και αρχικά φαίνεται ψυχρός εξαιτίας των γυαλιών λέιζερ, στην πραγματικότητα είναι χαριτωμένος και πιστεύει ότι η ζωή είναι μικρή και η ευτυχία ο σημαντικότερος στόχος. Λατρεύει το τηγανητό κοτόπουλο, επομένως αν τον συναντήσετε, κεράστε το μία μερίδα τηγανητό κοτόπουλο ή έστω ένα κομμάτι πίτσα. Έχει ταλέντο στο σκέιτμπορντ και στον χορό χιπ χοπ, ενώ λατρεύει να λικνίζεται στους ρυθμούς της ραπ μουσικής.

O realmeow έχει έρθει για να καθορίσει τις νέες τάσεις, για να βοηθήσει τους νέους στην αναζήτηση μίας νέας κουλτούρας ώστε να διαμορφώσουν μία ξεχωριστή προσωπικότητα που δε θα αντιγράφει κανέναν και τίποτα, να ανακαλύψουν το τι πραγματικά σημαίνει μόδα αλλά και αληθινή ποιότητα. Με το νέο αυτό παιχνίδι, η realme θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να εξερευνήσει την κουλτούρα των νέων τάσεων μεταξύ των νέων αλλά και να μοιραστεί μαζί τους τις τελευταίες πληροφορίες για ό,τι πρωτοποριακό βλέπει να συμβαίνει γύρω της. Ήδη η εταιρεία έχει ξεκινήσει τη διανομή ενός πακέτου συλλεκτικών δώρων του realmeow για περιορισμένο αριθμό, ώστε να γιορτάσει τη νέα χρονιά στο πλευρό των νέων ανθρώπων όλου του πλανήτη.

Γνωστή ως η εταιρεία που ορίζει τις νέες τεχνολογικές τάσεις, η realme έχει δεσμευτεί να φέρει πρώτη όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της τεχνολογίας και να καλύψει τις ανάγκες των νέων, τόσο στο κομμάτι του πρωτοποριακού σχεδιασμού, όσο και στην αξιοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογικών επιτευγμάτων στα προϊόντα της. Μελλοντικά, η realme θα λανσάρει εξατομικευμένα προϊόντα smartphone και προϊόντα Τεχνητής Νοημοσύνης με βάση τoν realmeow, ώστε δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία «έξυπνης ζωής», που παραμένει πάντοτε συνδεδεμένη με όλες τις τελευταίες τάσεις.