Eμπλουτισμένα με την καινοτόμο τεχνολογία SynchroShield™, η  οποία ενισχύει το αντηλιακό προστατευτικό πέπλο όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, τον ιδρώτα ή την θερμότητα, τα αντηλιακά προϊόντα Shiseido χαρίζουν εντατική προστασία κάθε στιγμή της ημέρας. Mε περισσότερα από 50% συστατικά καλλυντικής περιποίησης σε κάθε προϊόν, όχι μόνο προστατεύουν την επιδερμίδα αλλά βοηθούν στην μείωση των φθορών που προκαλούνται από τις ακτίνες UV και οδηγούν σε ρυτίδες, δυσχρωμίες και θαμπή όψη. 

Η αντηλιακή σειρά εμπλουτίζεται με το Clear Suncare Stick SPF50+, το νέο εύχρηστο touch-free αντηλιακό stick, για μέγιστη προστασία στο νερό και τις υψηλές θερμοκρασίες, στην παραλία και στα σπορ, ακόμα και πριν ή μετά το μακιγιάζ. Το νέο εξελιγμένο Expert Sun Protector Face & Body Lotion SPF50+  σε spray και σε συσκευασία 300 ml, ενισχύεται με 2 σύγχρονα αντιγηραντικά συμπλέγματα. Με λεπτόρευστη υφή που δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα στο δέρμα, είναι ιδανικό προϊόν για παιδιά που είναι σε διαρκή κίνηση μέσα και έξω από το νερό αλλά και στους λάτρεις των καλοκαιρινών σπορ.

Η Shiseido, με οδηγό την σειρά αντηλιακής προστασίας και βασικό μήνυμα ΄΄Σεβασμός στους Ωκεανούς μας΄΄ παρουσίασε το 2019 το Shiseido Blue Project. Σε συνεργασία με το World Surf League (WSL) και WSL PURE, μη κερδοσκοπικό πρόγραμμα του WSL, έχει προχωρήσει από το 2019  και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, στην δημιουργία μιας σειράς παγκόσμιων πρωτοβουλιών για τον καθαρισμό των παραλιών και την προστασία των ωκεανών. Με την ισχυρή υποστήριξη των World Surf League και των τοπικών περιβαλλοντικών  οργανισμών, προσπαθεί να συμβάλει στην υγεία της επιδερμίδας αλλά και να επηρεάσει θετικά την υγεία και την ομορφιά των παραλιών και των ωκεανών.

Έχοντας μεγαλώσει στην Καλιφόρνια, ο  Kanoa  Igarashi, BLUE PROJECT Ambassador ,  είναι ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες surfers στον κόσμο. Η χαρούμενη προσωπικότητά του σε συνδυασμό με τον υγιή και οικολογικά συνειδητό τρόπο ζωής του, τον έχει καταστήσει ως έναν από τους πιο αγαπητούς αθλητές του surf.