Το MAD, το πρώτο ελληνικό μουσικό κανάλι, στηρίζει με την παρουσία της το θεσμό των Βραβείων Εκπαίδευσης που και φέτος διοργανώνει το Mediterranean College με στόχο τη δημιουργία και την ανάδειξη νέων προτύπων, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να καθιερωθούν ως τα νέα πρότυπα σε μία εποχή που η χώρα μας, εκτός της οικονομικής κρίσης, πλήττεται από μία ευρύτερη κρίση αξιών και αξιοκρατίας.

O Εκπρόσωπος του ομίλου MAD, ο κ. Κωνσταντίνος Τσακιρίδης με χαρά δέχθηκε να βραβεύσει το νικητή της κατηγορίας SocialMediaενώ ο εμπορικός διευθυντής του MAD, κ. Λευτέρης Τσαγκαράκης θα ορίσει το ραντεβού εργασίας μαζί του.

Με γνώμονα τα 5 βασικά κριτήρια Ήθος, Συνέπεια,  Προσωπικότητα, Εθελοντισμό και Κοινωνική Δικτύωση, το Mediterranean College, συγκέντρωσε τους καλύτερους φοιτητές και αποφοίτους του, αλλά και τους καλύτερους αποφοίτους των ιδιωτικών κολεγίων της Ελλάδας, Δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων του εξωτερικού (από το 2013 και μετά), στοχεύοντας να αναδείξει τους άριστους ανάμεσά τους που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης.

10 οι μεγάλοι νικητές σε μια ξεχωριστή τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Grand Ballroom του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στην καρδιά της Αθήνας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site των Education Awards