Η AshleyMadison.com, η διεθνής ιστοσελίδα που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις  κάνει μία δυσάρεστη αποκάλυψη και λέι ότι το 14,6% των μαμάδων που απάντησαν στην νέα έρευνα που έγινε με θέμα τη μητρότητα, την πατρότητα και την απιστία δηλώνουν ότι αμφισβητούν την πατρότητα τουλάχιστον ενός από τα παιδιά τους.

Και ενώ μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο  προετοιμάζονται για να γιορτάσουν την Ημέρα του Πατέρα στις 21 Ιουνίου δε μπορούν να ξέρουν πως γιορτάζουν με το παιδί κάποιου άλλου.

Στην έρευνα που έγινε συμμετείχαν 104.937 γυναίκες μέλη οι οποίες ρωτήθηκαν αν υποπτεύονται ότι το παιδί που γέννησαν μπορεί να είναι καρπός μιας «καυτής σχέσης» και αντί να πουν την αλήθεια επέλεξαν να παρουσιάσουν το παιδί απολύτως νόμιμο και παιδί του συζύγου τους.

«Με τόσες πολλές γυναίκες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι μπαμπάδες που μπορεί να μεγαλώνουν το παιδί κάποιου άλλου!”, λέει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της AshleyMadison.com. «Εάν οι σεξουαλικές  ή συναισθηματικές ανάγκες δεν ικανοποιούνται στο σπίτι, οι κυρίες, καθώς και οι σύζυγοι,  παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους για να βρουν ικανοποίηση έξω από το γάμο τους. Ίσως κάποιοι από αυτούς τους εξαπατημένους  πατέρες γνωρίζουν  στο υποσυνείδητο τους ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μπορεί να μην είναι δικά τους, αλλά υποψιάζομαι ότι πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται σε μια ευτυχή άγνοια «.

Τα αποτελέσματα της έρευνας (αναλυτικά).

• 14,6% των γυναικών παραδέχονται ότι δεν είναι σίγουρες ποιος είναι ο πατέρας τουλάχιστον ενός από τα παιδιά τους

• 8,6% των γυναικών ομολογούν ότι οι σύζυγοί τους δεν γνωρίζουν ότι δεν είναι ο πατέρας τουλάχιστον ενός από τα παιδιά που μεγαλώνουν

• 6,2% των γυναικών λαμβάνουν κρυφά οικονομική υποστήριξη από τον εραστή ο οποίος ήταν πατέρας του παιδιού τους

• 56,4% των γυναικών παραδέχονται ότι το μικρότερο παιδί τους είναι το εν λόγω παιδί