Είναι η νέα εμμονή των παιδιών και φαίνεται! Όπως μπορούμε να καταλάβουμε ήρθαν για να μείνουν και για να μας παρασύρουν μαζί τους στις διασκεδαστικές περιπέτειες τους. Τι πρέπει όμως να ξέρει κάθε γονιός για αυτούς;

1.To intro τραγούδι -Που ξεκινάει με ένα Ντον ντον ντον ντον ντον ντον ΚΑΙ συνεχίζει “ήρωες στις πιτζάμες τους”! Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι 5 χρονών σίγουρα το ξέρει όλο. Επίσης επειδή εσύ το ακούς συνέχεια, βάζω στοίχημα ότι το ξέρεις και εσύ!

2. Είναι πραγματική εμμονή – Στα δικά μας χρόνια η Sailor Moon ή οι Thundercats είχαν την τιμητική τους και τη Δευτέρα ήταν το μόνιμο θέμα συζήτησης στο σχολείο. Αυτό όμως είναι διαφορετικό. Πραγματικά υπάρχει τρομερή εμμονή και αγάπη για αυτά τα τρία πλασματάκια που προστατεύουν τον κόσμο.

3. Τα παιδιά ξέρουν κάθε επεισόδιο – Μπορεί να μη θυμούνται τον πολλαπλασιασμό αλλά αν ρωτήσεις τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο ξέρουν να σου πουν με την παραμικρή λεπτομέρεια. Τσέκαρε το και θα ξετρελαθείς, μιλάμε για πραγματική αγάπη.

4.Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου οι ήρωες της αγαπημένης μας παιδικής σειράς «Ήρωες με Πιτζάμες» (PJ Masks) έρχονται στο κατάστημα Vodafone του The Mall Athens για να γνωρίσουν τους μικρούς τους θαυμαστές και να απολαύσουν μαζί τους παιχνίδια και δραστηριότητες μαζί τους    

 Οι αγαπημένοι μας φίλοι, οι ακούραστοι ήρωες με τις μάσκες που δε σταματούν ποτέ να μας προστατεύουν και να γεμίζουν τις ημέρες μας με συναρπαστικές περιπέτειες, έρχονται για να γνωριστούμε από κοντά. Ο Cat boy, ο Gecko και η Owlette αφήνουν, λοιπόν, για λίγο τις αποστολές τους, και μεταφέρουν τη δράση τους στο The Mall Athens. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος Vodafone θα μπορούν να τους γνωρίσουν την Παρασκευή 27/09 από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 αλλά και το Σάββατο από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, να ενημερωθούν για τα νέα επεισόδια της σειράς που παίζουν ήδη στο κανάλι Disney Junior στο Vodafone TV και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο και είναι ανοιχτή για όλους. Για τις δύο ημέρες οι μικροί μας φίλοι που θα επισκεφτούν με τις οικογένειές τους το κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens θα μπορούν να συμμετάσχουν στον «Στίβο με Εμπόδια των PJ Masks», ενώ θα μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους ζωντανά με τους ήρωες της σειράς και να συμμετέχουν στην αποστολή τους. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν στο ειδικά κατασκευασμένο «Σταθμό Καλλιτεχνίας » και να σχεδιάσουν τον αγαπημένο PJ Mask ήρωα στο πρόσωπο τους.