Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά τη δουλειά κανονίζουν μια βουτιά στη παραλία προκειμένου να δροσιστούν. Εμείς λοιπόν σου δίνουμε 4 tips για να αντιμετωπίσεις τις ημέρες του καύσωνα.

Φόρεσε ανοιχτόχρωμα ρούχα

Καθώς τα ανοιχτά ρούχα αντανακλούν περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία θα απορροφήσουν λιγότερη. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να φοράς ανοιχτόχρωμα συγκριτικά με τα πιο σκούρα χρώματα. Επιπλέον, διάλεξε δροσερά υφάσματα που θα σε κρατήσουν άνετη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αντηλιακό για πάντα και πάντα

Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάς το αντηλιακό σου ακόμα και αν βγεις από το σπίτι για μισή ώρα. Και για εσένα που θέλεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου βήμα είναι η ευκαιρία να είσαι και προσταυμένη και fashion icon φορώντας ένα καπέλο! Προστασία και μόδα πάνε μαζί!

Προσοχή στη διατροφή 

Το ακούς από τον γυμναστή, το ακούς από τον διαιτολόγο, θα το ακούσεις και από εμένα… Συχνά και ελαφριά γεύματα είναι η κατάλληλη επιλογή για τις μέρες που το θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη. Αντικατέστησε λοιπόν τα λιπαρά σνακ με λαχανικά και φρούτα.