Πριν από σχεδόν 30 χρόνια η Pixar κυκλοφόρησε το Toy Story, μια ιστορία παιχνιδιών που ζωντανεύουν καθώς στη συνέχεια μπλέκονται σε πολλές αταξίες αναστατώνοντας των κόσμο τους. Με αφορμή λοιπόν τη νέα τους ταινία ήρθε η ώρα να μάθουμε σημαντικά πραγματάκια. Τι λες;

Pizza Planet
Στην αρχή η Pizza Planet ονομαζόταν Pizza Putt (ώστε να θυμίζει σε όλους μας την γνωστή Pizza Hutt). Για χάρη όμως του σεναρίου όλο αυτό άλλαξε γιατί θα έπρεπε ο Buzz να νομίζει ότι επιστρέφει στο διάστημα.
Τα στρατιωτάκια
Προκειμένου να καταλάβουν οι animators πως θα κινούνται οι στρατιώτες αποφάσισαν να δέσουν ξύλινες σανίδες στα πόδια τους και να προσπαθήσουν να περπατήσουν. Φυσικά αυτό αποδείχθηκε πιο δύσκολο από ότι περίμεναν.
Ο Rex
Όταν σχεδίαζαν τον Rex, το Jurassic Park είχε μόλις κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους! Με δεδομένη τη μεγάλη αυτή επιτυχία έπρεπε να δείξουν έναν χαρούμενο δεινόσαυρο και όχι κάτι τρομακτικό.
O Buzz
Ο Buzz πήρε το όνομα του από τον διάσημο αστροναύτη Buzz Aldrin. Που μπορεί να ήταν ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε το φεγγάρι αλλά το σίγουρο είναι πως πήγε στο άπειρο και ακόμα παραπέρα.

Φυσικά, είναι αρκετά ταλαντούχος και σε άλλους ρόλους και… γι’ αυτό μπορείτε άλλωστε να τον συναντήσετε ως Iron Man, Spider Man ή ακόμη και ως Woody ή Buzz!

Η ιστορία του είναι ακόμα πιο μεγάλη, καθώς αποτελεί αγαπημένο παιχνίδι για παιδιά άνω των 2 ετών, από τη δεκαετία του 1950. Τότε ακόμη, το σώμα του ήταν ακόμη μία πραγματική πατάτα όπου μπορούσαν να τοποθετηθούν μάτια, μύτη, πόδια και άλλα αστεία αξεσουάρ για να σχηματίσουν και να δημιουργήσουν τον μέχρι σήμερα γνωστό Κύριο Πατάτα! Έως το 1952 είχε πλέον αγαπηθεί από όλους και αποτέλεσε το πρώτο παιχνίδι που διαφημίστηκε ποτέ στην τηλεόραση! Το 1953 γνώρισε την Κυρία Πατάτα και μαζί δημιούργησαν μία χαριτωμένη οικογένεια, ενώ από το 1964 ανανεώθηκε ριζικά και πλέον κατασκευάζεται από ασφαλές πλαστικό το οποίο είναι ακόμα πιο εύκολο στο παιχνίδι!

Από τον κλασικό ρόλο του έως τις πολλές διαφορετικές εκδοχές του, ο Κύριος Πατάτας υπόσχεται ακόμα πιο διαδραστική διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, βοηθώντας τους παράλληλα να αναπτύξουν τις κινητικές τους ικανότητες.

Η «οικογένεια» του Κύριου Πατάτα πιο αναλυτικά:

  • Classic – Κλασσικός Κύριος και Κυρία Πατάτα
  • Flying High – Κύριος και Κυρία Πατάτα που μετατρέπονται σε ιπτάμενα οχήματα!
  • Party Spud – Κύριος και Κυρία Πατάτα σε βαλιτσάκι με αξεσουάρ για πάρτι!
  • Safari – Τεράστιος Κύριος Πατάτας με καπελάκι σαφάρι! Περιέχει 2 μεγάλες και 2 μικρές πατάτες και πολλά αξεσουάρ για να μετατραπούν σε χαριτωμένα πατατο-ζωάκια!
  • Spider Man – Κύριος Πατάτας Spider Man
  • Marvel – Κύριος Πατάτας Avenger
  • Star Wars – Κύριος Πατάτας από την ταινία Star Wars
  • Toy Story 4 Classic: Ο Κύριος Πατάτας όπως εμφανίζεται στην ταινία Toy Story 4
  • Toy Story Mini – Κύριος Πατάτας σε μίνι μέγεθος μεταμφιεσμένος σε χαρακτήρες της ταινίας Toy Story 4
  • Toy Story 4 Woody & Buzz – Κύριος Πατάτας Woody και Buzz από την ταινία Toy Story 4