Μπορεί να πέρασαν τα Χριστούγεννα, όμως η Πρωτοχρονιά είναι μπροστά μας. Τα παιδιά, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια μας θα περιμένουν με αγωνία τα πρωτοχρονιάτικα δώρα, που θα συνοδεύσουν την κοπή της βασιλόπιτας.

Εσύ, γι’ ακόμα μια φορά, δεν έχεις ιδέα τι να τους πάρεις. Δεν πειράζει, γιατί ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις μοναδικά δώρα με την υπογραφή της Mattel, που σίγουρα θα αφήσουν τα παιδιά πλήρως ικανοποιημένα.

Δες, στη συνέχεια, κάποιες προτάσεις:

Barbie DreamHouse

Είναι το μεγαλύτερο σπίτι της Barbie με ύψος 1 μέτρο και 10 περιοχές παιχνιδιού ώστε, να χαρίσει στους μικρούς μας φίλους αμέτρητες ώρες διασκέδασης. Οι ήχοι, τα τραγούδια και οι ρυθμίσεις φωτισμού επιτρέπουν στα παιδιά να μεταφέρουν την ιστορία τους από την ημέρα στη νύχτα ή από την ώρα του παιχνιδιού έως την ώρα του πάρτι, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Σετ Polly Pocket Φλαμίνγκο Πινιάτα

Ένα διασκεδαστικό πάρτι περιμένει τα παιδιά, με πολύχρωμο κομφετί και περισσότερες από 26 εκπλήξεις να περιλαμβάνονται σ’ αυτό το σετ.

Ρομποτάκι DJ της Fisher-Price

Το παιχνίδι μετατρέπεται σε πάρτι με αυτό το Ρομποτάκι DJ της Fisher-Price. Με 3 επίπεδα Smart Stages και διασκεδαστική κίνηση, αυτός ο αξιολάτρευτος DJ ενθαρρύνει τα μωρά να κουνηθούν και να μάθουν καθώς μεγαλώνουν. Πατώντας τα κουμπιά “ζωντανεύει” με πολύχρωμα φώτα, κίνηση και 75 τραγουδάκια, ήχους και φράσεις που μαθαίνουν το αλφάβητο, αρίθμηση, χρώματα και πολλά άλλα.

Hot Wheels Monster Trucks Tiger Shark

Αυτό το τηλεκατευθυνόμενο Monster Truck οδηγείται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HW Terrain Stomp για να μπορεί να τρέξει πάνω σε γρασίδι, πέτρες, πεζοδρόμια, ακόμη και πάνω σε αυτοκινητάκια Hot Wheels. Κάνει κόλπα στις 2 ρόδες και περιστροφές.

Scrabble Trap Tiles

Το αγαπημένο παιχνίδι λέξεων αποκτά μια εκρηκτική ανατροπή με την προσθήκη νέων πλακιδίων που ενεργοποιούν ειδικές κινήσεις. Τοποθετήστε κρυφές παγίδες για να σαμποτάρετε τους αντιπάλους και παίξτε το κλασικό παιχνίδι λέξεων με αυτόν τον νέο τρόπο.