Οι καλοκαιρινοί μήνες έρχονται και τα ταξίδια με το μωρό σας δεν θα λείψουν. Αν σε αγχώνει το ταξίδι με το μωρό σου ετοιμάσαμε 5 tips που θα σου χρειαστούν ώστε να έχετε ένα ασφαλές ταξίδι και εσύ αλλά και το μωρό σου. Τα μωρά λατρεύουν να ταξιδεύουν ειδικά με το αυτοκίνητο και να βλέπουν τον κόσμο να περνάει από δίπλα τους. Οι παρακάτω μικρές συμβουλές θα σε βοηθήσουν για να έχετε ένα ευχάριστο αλλά και διασκεδαστικό ταξίδι.

Πότε μπορεί ένα μωρό να ταξιδέψει με αεροπλάνο;  Οι διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες έχουν διαφορετικές πολιτικές. Ορισμένες απαιτούν ένα βρέφος να είναι τουλάχιστον δύο ημερών, ενώ άλλες να είναι τουλάχιστον 2 εβδομάδων. Οι γιατροί συστήνουν να περιμένετε μέχρι το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού σας να είναι πιο ανεπτυγμένο πριν πετάξει.

Αν ταξιδεύεις με το αυτοκίνητο – Φρόντισε να ξεκινήσεις νωρίς όσο το μωρό κοιμάται για να μη κουραστεί από τη διαδρομή. Επέλεξε προορισμούς που είναι σε απόσταση τριών – πέντε ωρών για αυτές τις περιπτώσεις ενώ αν χρειαστεί καλό είναι να κάνεις στάσεις άνα δύο ώρες για να νιώθει και το μωρό καλύτερα.

Κράτα το μωρό σου όσο πιο κοντά γίνεται – Ένα μάρσιπο είναι ιδανικό αν δεν θες να πάρεις το καροτσάκι μαζί σου. Άλλωστε ποιο μωρό δεν αγαπάει να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του;

Αν μπορείς να θηλάσεις κάντο – Είναι σημαντικό γιατί έτσι δεν θα χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου επιπλέον εξοπλισμό. Εάν από την άλλη δεν θέλεις να θηλάσεις τότε μπορείς να ζητήσεις λίγο ζεστό νερό ακόμα και στο αεροπλάνο ώστε να ετοιμάσεις το γάλα του.

Μη ξεχάσεις την υγιεινή του – Στη Mustela δεσμεύονται για να φροντίζουν την υγεία της επιδερμίδας  των μωρών από την πρώτη ημέρα της γέννησής τους. Έτσι, επιλέγουν να χρησιμοποιούν ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά, δημιουργώντας προϊόντα που:

  • έχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης1
  • δεν περιέχουν (0%) Parabens, Phthalates, phenoxyethanol ή οποιοδήποτε αμφισβητούμενο συστατικό
  • είναι 100% υποαλλεργικά 2
  • διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
  • είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης3

Ακόμη, όλες οι σειρές έχουν ως  βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το πατενταρισμένο Avocado Perseose®, το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, ενώ κάθε σειρά έχει και το δικό της ενεργό συστατικό με εξειδικευμένη δράση, ιδανική για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

  • Εξειδικευμένη φροντίδα για τον δικό τους τύπο δέρματος

Capture

Στη Mustela υπάρχουν προϊοντικές σειρές κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος του μωρού και του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα:

Τη σειρά για Κανονικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό το Avocado Perseose® που ενυδατώνει και προστατεύει.

 Τη σειρά για Ξηρό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το Κερί Μέλισσας με Cold Cream που θρέφoυν σε βάθος και ενυδατώνoυν.

Τη σειρά για  Ευαίσθητο Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό τη Σχιζάνδρα που καταπραΰνει και ενυδατώνει.

 Τη σειρά για Ατοπικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό τον ηλίανθο (Sunflower Oleo Distillate®) που καταπραΰνει, ενυδατώνει και επανορθώνει.