Η πρώτη βόλτα με το μωρό σας μπορεί να είναι μια εμπειρία που ίσως σας αγχώσει αρκετά. Οι γονείς ανησυχούν καθώς δεν είναι σίγουροι ότι έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα για τη βόλτα και μπορεί να προκύψει κάτι που δεν έχουν προβλέψει και δεν θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν. Φυσικά, θα πρέπει να να ξέρεις πως να είσαι έτοιμη για το οτιδήποτε αλλά ταυτόχρονα και ήρεμη καθώς είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις και αυτή την αποστολή ενώ αν προκύψει κάτι τότε σίγουρα θα το γνωρίζεις για την επόμενη φορά. Ποια είναι τα tips όμως που θα πρέπει να ξέρεις από την αρχή;

  1. Φρόντισε το μικρό μας αγγελούδι να έχει φάει πριν τη βόλτα ώστε να έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεση σου μέχρι τη διαδικασία του φαγητού
  2. Αν πρέπει να βρίσκεστε κάπου μια συγκεκριμένη ώρα τότε είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε 20 λεπτά νωρίτερα
  3. Εννοείται ότι πρέπει στη τσάντα που θα έχεις μαζί να συμπεριλάβεις τουλάχιστον δύο πάνες
  4. Καταγράψτε όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε σε ένα χαρτί και κολλήστε το στο ψυγείο, έτσι την επόμενη φορά που θα βγείτε βόλτα δεν θα έχετε το άγχος αυτό.
  5. Ντυθείτε πρώτα εσείς και στη συνέχεια το μωρό
  6. Αν είναι η πρώτη σας εκδρομή μαζί με ένα μωρό και ένα παιδί μεγαλύτερης ηλικίας τότε είναι προτιμότερο να είναι κάποιος μαζί που να γνωρίζει για να βοηθήσει λίγο αν χρειαστεί.

Φυσικά μη ξεχάσετε το καρότσι! Τα παιδιά διαλέγουν Cosatto! Έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία στο mysunshine.gr και αποτελούν τα μοναδικά βρεφικά και παιδικά καρότσια με 4 χρόνια εγγύηση, που είναι  πρωτοποριακά, άριστης κατασκευής, εργονομικά και  με προσωπικότητα, για όσους τολμούν να ξεχωρίζουν και αναζητούν μια φωτεινή και πολύχρωμη καθημερινότητα γεμάτη χιούμορ! Εκφράστε τη χαρά σας με τόλμη, με στυλ και με Cosatto!

Capture

Μπείτε σήμερα στον χαρούμενο και αισιόδοξο κόσμο του mysunshine.gr και αποκτήστε τα μοναδικά αυτά καρότσια που έψαξε, δοκίμασε και ενέκρινε η οικογένεια του mysunshine.gr για την ασφάλεια και φροντίδα της δικής σας οικογένειας! Έχοντας μελετήσει τις ανάγκες των νέων δραστήριων γονιών, τα καρότσια Cosatto είναι : ελαφριά με σκελετό από αλουμίνιο ║ εύκολα στο άνοιγμα/κλείσιμο ║με πολλές θήκες και τσέπες για τα απαραίτητα ║ με κουκούλα  UPF+100 ║ και με εγγύηση 4 χρόνων την οποία – μεταξύ μας – δεν θα χρειαστείτε ποτέ!

Capture