Όταν έρθει εκείνος ο καιρός που ετοιμαζόμαστε για το γάμο μας ή για τη βάπτιση του γλυκού μας μωρού, θέλουμε το καλύτερο. Και αρχίζουμε το ψάξιμο, και ψάχνουμε και ξαναψάχνουμε. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα ζευγάρια παπούτσια έχω λιώσει τρέχοντας στο ένα ή στο άλλο μαγαζί επειδή είδα μια και μόνο λεπτομέρεια για να τη δω από κοντά, ή γιατί ήταν αυτό που ονειρευόμουν. Και πόσες ώρες αναζήτησης στο ίντερνετ, instagram, pinterest, google, και ότι άλλο υπάρχει για να πάρουμε ιδέες.

Σκέφτηκα λοιπόν μερικές από τις ομορφότερες ιδέες που μου αρέσουν και εμένα προσωπικά πολύ, να σας τις μοιραστώ μαζί σας για να σας απαλλάξω έστω από λίγο ποδαρόδρομο.

Κλασσικό αλλά αγαπημένο, κρεμαστά λουλούδια, σε σχηματισμό, ή ακανόνιστα, σε όποιο χρώμα έχετε επιλέξει. Σημασία παίζει φυσικά για τη φωτογραφία το background το πίσω δηλαδή μέρος που θα φαίνεται στη φωτό, αλλά και η αίσθηση που θέλετε να δημιουργήσετε.

de10

01-wedding-decor-event-designers-instagram

Γιγάντια χάρτινα λουλούδια, ειδικές κατασκευές για να δώσουν ένα μυθικό παραμυθένιο στοιχείο στο γάμο ή στη βάπτιση του μικρού σας κοριτσιού.

Ακόμα και αν δεν είστε τύπος του διαβάσματος, παλιές σελίδες βιβλίων (προσοχή μην αρχίσετε να σκίσετε ασύστολα, επιλέξτε τι θα διαλύσετε για την κατασκευή σας) δίνουν μια νότα παλιού vintage και ένα στοιχείο ονειροπόλησης μιας άλλης εποχής. Τολμήστε διάφορες κατασκευές ή μιλήστε με το διακοσμητή σας για να δημιουργήσει τις ιδέες σας.

de2

Κεράσματα μπισκοτάκια, με έξυπνες ιδέες, όπως αυτά που μοιάζουν με scrabble. Γράψτε τα ονόματά σας, την αγάπη σας, ή το νέο όνομα του μωρού σας σε τέτοια μπισκοτάκια.

de

Αφήστε την τέχνη να λάμψει τη μέρα εκείνη. Τούρτα γάμου ή ακόμα και γενεθλίων στη βάπτιση του μωρού σας, ζωγραφισμένη με βρώσιμα χρώματα.

de5

Επιλέξτε προσκλητήρια και εκτυπώσεις που μοιάζουν χειροποίητες. Ένα προσκλητήριο που θα μοιάζει βαμμένο με νερομπογιές, ή ένα άλλο που δεν καταλαβαίνεις αν είναι τυπωμένο σε γραφομηχανή, σίγουρα θα έκλεβε τις εντυπώσεις.

de4

de6

About The Author

Μέσα στο γραφείο μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών για πολλά χρόνια, μια μέρα έτσι σχεδόν ξαφνικά, αποφάσισα να κάνω όλα αυτά που με κάνουν χαρούμενη. Με ακαδημαϊκές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη μουσική, με εμπειρία στο χώρο των εκδηλώσεων από τα φοιτητικά μου κιόλας χρόνια και με έναν γιό που λατρεύω, η ιδέα πλέον ήταν απλά μία: η νέα μου δουλειά θα είναι ότι ονειρευόμουν πάντα και θα έχει σχέση με τη ΧΑΡΑ. Ναι, σαν έννοια είναι πραγματική. Αρκεί να την πάρουμε στα χέρια μας και να αρχίσουμε να ζωγραφίζουμε τις αναμνήσεις της ζωής μας με τα πιο όμορφα χρώματα.

Related Posts