Η αλλαγή από το βρεφικό δωμάτιο στο παιδικό είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να πραγματοποιείται από τη στιγμή που το παιδί ολοκληρώσει το δεύτερο έτος της ηλικίας του. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα από την εταιρεία designdrops τα πιο όμορφα έπιπλα καθώς και λευκά είδη προκειμένου να κάνετε τη διαδικασία αυτή αρκετά διασκεδαστική και για το ίδιο το παιδί καθώς είναι για εκείνο μια μεταβατική περίοδος.

Κρεβάτι

Capture

Ξεκινάμε από το πιο σημαντικό που είναι το κρεβάτι για ένα παιδικό δωμάτιο. Εδώ μπορείτε να βρείτε αρκετές επιλογές σε περίπτωση να κάνετε αλλαγή στο δωμάτιο μόνο μια φορά και να έχει το ίδιο κρεβάτι και στην εφηβεία ή αν το παιδικό δωμάτιο είναι μικρό.

Capture

Αν λοιπόν δεν θέλετε να κάνετε συνέχεια αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο το οποίο σε λίγα χρόνια θα μετατραπεί σε εφηβικό τότε επιλέξτε ένα κρεβάτι μοντέρνο και διαχρονικό όπως το Arco Oak. Το ουδέτερο χρώμα που έχει ταιριάζει όχι μόνο σε όλες τις ηλικίες αλλά και σε όλα τα στυλ δωματίου που εσείς θα επιλέξετε.

Capture

 

Σε περίπτωση που ο χώρος είναι περιορισμένος και δεν έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε γραφείο στη Design Drops έχουν τη λύση καθώς υπάρχει το παιδικό γραφείο – κρεβάτι Jene! Με αυτό τον τρόπο επιπλώνετε το παιδικό δωμάτιο με μια κίνηση ενώ διαθέτει, επίσης, 2 συρτάρια και δίφυλλο ντουλάπι για την αποθήκευση ρούχων, βιβλίων και φυσικά παιχνιδιών. Άλλωστε είναι γεγονός πως ένα παιδικό δωμάτιο χρειάζεται αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Είναι μάλιστα διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς για να διαλέξετε εσείς ποιο ταιριάζει στα χρώματα του παιδικού δωματίου.

Βιβλιοθήκη – Γραφείο

Capture

 

Η λύση της ενσωματωμένης βιβλιοθήκης στο γραφείο είναι μια εύκολη λύση καθώς το παιδί θα έχει άμεση πρόσβαση στα βιβλία του μεγαλώνοντας κάτι που του δίνει την δυνατότητα να παραμένει συγκεντρωμένο την ώρα της μελέτης.  Το απαλό γκρι χρώμα ξεκουράζει σε αντίθεση με το έντονο καφέ του ξύλου που έχουν τα συνηθισμένα γραφεία. Μπλε ή κόκκινο; Η επιλογή είναι δική σας!

Capture

Φωτισμός

Capture

Το φωτιστικό οροφής είναι απαραίτητο όχι μόνο για το παιδικό δωμάτιο αλλά και για κάθε δωμάτιο. Ευτυχώς, στη designdrops υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φωτιστικά προκειμένου να μείνουν ευχαριστημένοι και οι πιο δύσκολοι ενδιαφερόμενοι, δηλαδή τα παιδιά.

Επέλεξε για τον μικρό σου αστροναύτη ένα φως που να τον χαρακτηρίζει!

Capture

Έτσι σίγουρα θα κάνει όνειρα γλυκά! Από την άλλη η μικρή σου πριγκίπισσα θέλει απαραίτητα ένα φωτιστικό οροφής που να ταιριάζει στο ροζ δωμάτιο της αλλά να δημιουργεί παράλληλα και αρκετές αντιθέσεις. 

Capture

Σε αυτό το σημείο βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το φωτάκι νυκτός είναι προϋπόθεση για κάθε μικρό μας φίλο. Επιλέξτε κάποιο το οποίο έχει αισθητήρα ημέρας – νύχτας ενώ δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση στον χώρο.

Capture

 

 

Σκεπάσματα

Capture

Αν και υπάρχουν αρκετά μονόχρωμα παπλώματα, θα πρέπει να δώσετε χρώμα στον χώρο, στην περίπτωση ειδικά που το χρώμα του τοίχου είναι κάποιο απλό και σχετίζεται με τα υπόλοιπα χρώματα του σπιτιού. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να κοιμάται παρέα με τους αγαπημένους του ήρωες; Όσον αφορά τις μικρές μας φίλες μπορούν να κοιμηθούν αγκαλιά με την αγαπημένη τους Barbie.

Capture

Από την άλλη για τους πιο απαιτητικούς φίλους μας, τα αγόρια, θα κάνουν όνειρα γλυκά παρέα με τον Μίκυ

Capture

Μπείτε και εσείς σήμερα στο designdrops και ανανεώστε το βρεφικό δωμάτιο σήμερα κιόλας!