Ζητάς μια αλλαγή στον χυμό σου; Ε λοιπόν η Amita όπου συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των χυμών της, με αγαπημένες ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις χυμών φρούτων, όπως η νέα Amita Αχλάδι. Μια νέα απολαυστική γεύση από ζουμερά αχλάδια, η οποία υπόσχεται να μας δροσίσει και να μας τονώσει. Συνδυάζοντας αρμονικά τα πλούσια θρεπτικά συστατικά αλλά και τα διατροφικά οφέλη προσφέρουν τα αχλάδια χαρίζει απίθανη γεύση και το αξεπέραστο άρωμα.Με όποιον τρόπο και να την απολαύσουμε, η νέα Amita Αχλάδι σίγουρα θα αποτελέσει μια νέα αγαπημένη γευστική συνήθεια.

Νέα Amita Αχλάδι

Γνωρίζετε ότι:

  • Τα αχλάδια περιέχουν πλήθος βιταμινών μεταξύ των οποίων βιταμίνη C, Κ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, φυλλικό οξύ, αρκετά μέταλλα όπως χαλκός, σίδηρος, κάλιο, μαγγάνιο και μαγνήσιο αλλά και πολλά φαινολικά συστατικά με υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα.

  • Τα αχλάδια, αποδίδοντας μόλις 57 θερμίδες και 3,1 γραμμάρια φυτικών ινών ανά 100 γρ. αναποφλοίωτου προϊόντος, μπορούν να αποτελέσουν μέρος ενός διαιτολογίου χαμηλών θερμίδων και υψηλών φυτικών ινών, το οποίο βοηθά τόσο στη διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους όσο και στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού αλλά και του πεπτικού μας συστήματος.