Ζήστε στον meow κόσμο της Gabby με αυτό το φανταστικό κουκλόσπιτο που είναι γεμάτο εκπλήξεις!

Για τα παιδιά που αγαπούν τις γάτες και τα δημιουργικά παιχνίδια, αυτό το κουκλόσπιτο είναι ιδανικό για να ανακαλύψουν τη μαγεία σε κάθε γάτο-περιπέτεια!

Η Gabby και τα αγαπημένα της γατάκια προσφέρουν ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να ζήσουν και να αναδιαμορφώσουν τον κόσμο της Gabby και των μικρών της φίλων.

Γλυκά γατάκια, ιδιαίτερες κατασκευές και πολύχρωμη μαγεία είναι κάποια από τα στοιχεία που περιγράφουν το φοβερό αυτό κουκλόσπιτο!

Το κουκλόσπιτο της Gabby

Aυτό το φανταστικό παιδικό κουκλόσπιτο είναι γεμάτο εκπλήξεις που μπορείς να εξερευνήσεις, όπως έναν πύργο για τα δέματα από το Κουκλόσπιτο, γατ-ασανσέρ που λειτουργεί, ηχητικά εφέ και πολλά-πολλά άλλα!

Με τη συλλεκτική φιγούρα Gabby, τη φιγούρα Pandy, χρωματιστά έπιπλα για όλα τα δωμάτια, τρία αξεσουάρ και δύο Γατίσια Γατοκουτιά, ξεκινάς το παιχνίδι αμέσως!

Πολλά και διαφορετικά δωμάτια με τρομερές γατοεκπλήξεις, σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να ζήσεις ατέλειωτες περιπέτειες μαζί με την Gabby και τον αγαπημένο της Pandy.