Όσοι έχετε ήδη παιδιά που έχουν περάσει τη βρεφική ηλικία, το γνωρίζετε ήδη. Όσοι δεν βρίσκεστε ακόμα σε αυτή τη φάση, θα το διαπιστώσετε: Τα παιδιά, και ειδικά τα κορίτσια, έχουν πολύ έντονη αίσθηση του στυλ και συχνά το σύνολο που θα φορέσουν στον παιδικό σταθμό/σχολείο, για τη βόλτα στην παιδική χαρά ή στην αγορά, την επίσκεψη στο σινεμά, μπορεί να αποτελέσει – τουλάχιστον έντονο- αντικείμενο διαπραγμάτευσης!

Λαμβάνοντας πολλές ερωτήσεις για επιλογές παιδικής μόδας από γονείς, βρεθήκαμε στο κατάστημα Prenatal στο River West καθώς αναζητούσαμε ρούχα που να συνδυάζουν τα μοντέρνα σχέδια και την καλή ποιότητα σε λογικές τιμές.

Στα casual looks παιδικής μόδας που προτείνουμε είχαμε την πολύτιμη βοήθεια της Αντιγόνης, της Κάτιας, του Κωνσταντίνου και του Μανώλη.

Ιδού τα Prenatal looks που συνδυάζουν την πρακτικότητα (δηλαδή τα ρούχα που δεν θα βγάλουν μετά από 5 λεπτά) και το στυλ για τους μικρούς μας φίλους:

Συνδυασμός με leopard print: Ένα print που κατά πάσα πιθανότητα λατρεύει η μαμά και μπορεί να το υιοθετήσει και η κόρη.

Hoodies και στρατιωτικό παντελόνι. Ο απόλυτος αγοριστικός συνδυασμός που συνδυάζει την άνεση με το στυλ. Τα αγόρια, μεγάλα και μικρά, λατρεύουν τις αθλητικές μπλούζες με κούκουλα και το στρατιωτικό παντελόνι με τις πολλές τσέπες.

Ο Κωνσταντίνος φοράει hoodie με print παραλλαγής και χακί στρατιωτικό παντελόνι

Ο Κωνσταντίνος φοράει hoodie με print παραλλαγής και χακί στρατιωτικό παντελόνι

IMG_5371

Girly ύφος και Αθλητικό στυλ. Η άνετη, μίνι κλος φούστα και το t-shirt με τους αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες, από μαλακά, βαμβακερά υφάσματα εξασφαλίζουν την άνεση του αθλητικού στυλ με την προσθήκη κοριτσίστικων στοιχείων.

Οι αγαπημένες αποχρώσεις των αγοριών. Αν το αγοράκι σας είναι «κλασικός τύπος» που αγαπά το μπλε χρώμα, παίξτε με το συνδυασμό με ένα πιο έντονο χρώμα όπως το κόκκινο.

Το μπλουζοφόρεμα. Το sporty chic ύφος αποτελεί την απόλυτη τάση στη γυναικεία μόδα και όπως είναι φυσικό έχει επηρεάσει και την παιδική.

 «Όλος ο κόσμος» στο παιδικό στυλ. Οι στάμπες με εθνικά σύμβολα από χώρες του κόσμου αποτελούν δημοφιλές θέμα τόσο στην αντρική όσο και στην αγορίστικη μόδα.

Φυσικά, στα καταστήματα Prenatal μπορείτε να βρείτε επιλογές σε ρουχισμό και εξοπλισμό για την εγκυμοσύνη και τη βρεφική ηλικία, αλλά και ασφαλή, επιμορφωτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Τα Prenatal looks δεν σταματούν εδώ καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος με προτάσεις για τις πιο «επίσημες» εμφανίσεις των μικρών μας φίλων.

www.prenatal.gr & Facebook Page